Seni Sevmek İstemedim

10 puan

"Seni Sevmek İstemedim - FMArsal" şu dakika bitti. Ve kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar çok sevdim. Kitap sadece romantik bir aşk hikayesi değildi bence... Harika dostlukların bulunduğu, biraz heyecanlı intikam almanın olduğu olaylı bir kitaptı. Çok beğendim.

Pınar'ın başından beri çanak tutmasına ve hamile kaldığında Doğan'a aldığı tavırlara gerçekten çok sinirlendim. Adamı çok kırdı. Kırmakla kalmayı ezip geçti bir de. Yani sözleri yenilir yutulur cinsten değildi sonra benimle niye ilgilenmiyor. İlgilenecek ne bıraktın ki geriye. Doğan'sa kelimelerle ifade edilemeyecek bir adam. Harika, ne istediğini bilen, başarılı, kararlı yakışıklı, atletik vücutlu ve zorba... Dehşet bir karışım. Okurken öldüm bittim... <3 Erdem'den nefret ettim ve Deniz'den hoşlandım. Sonucunda Deniz sayesinde onlar birbirlerini tanıdılar değil mi ;)

Pınar'ın dediği bir laf var "Nefret ettiğim bir adama aşık olacak kadar karaktersiz değilim. Zaten bu zevki sana da yaşatmam." bu cümleye kitabın sonunda sevdiğini itiraf ederken güldüm. Doğan'a bu zevki yaşatmakla kalmadı Pınar'ın da nefret etmediğini gördük :)
Hele Pınar'ın doğum günü kutlamasında Tamer ve Natalia'ya kahkaha attım. Ayy Tamer çok eğlenceli. Ve aynı zamanda çok sadık dostlar da... Erdem'in Pınar'a yaptıklarından sonra bir olup yerini bulmaları çok güzeldi. O sayfaları sanki macera romanında bir kovalamacayı okuyormuş gibi heyecanla okudum. Ama en yürek burkan yer de Erdem'in dövdükten sonra Doğan'ın sözleri. Gerçekten gözlerim doldu orada... Doğan'ın ki de ne aşk dedim...
Neyse ki Pınar'da akıllandı ve elindekinin kıymetini biledi. Kitabın sonlarına doğru olan çabaları güzeldi. Hele marketteki halleri ve evdeki ne işin var gitme durumları tam karı koca ilişkisiydi.
Doğan'ın Tamer'le yaptığı senden büyüğüm bir santim uzun muhabbetine durumun ciddiyetine rağmen kahkaha attım.

Ben çok sevdim kitabı. Kitapta Natalia Pınar'a hikayemi anlatırım sana dediğinde dedim en azından özet olur da okurum ne olduğu en azından bilirim. Ama olmadı Nefretten Sonra'nın yeni basımını bekleyeceğim. Bu arada Tahir&Güney çiftini de merak ediyorum.

11 yıl, 8 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

selaaaam. bende coook okumak istiyooom. amma bulamiyooom. sizde varsa lutfen elektron versiyasin bana yollarmisiniz? evvelceden tesekkurleeeer .

10 yıl, 3 ay     
« geri ileri »