Film Kulübü

Okul Yok. İş Yok. Sorumluluk Yok. Sadece Haftada Üç Film İzlenecek.

Oğlunun okulu bırakmasına izin veren –birlikte haftada üç film seyretmek şartıyla- bir babanın gerçek hikayesi.

Okul Yok. İş Yok. Sorumluluk Yok. Sadece Haftada Üç Film İzlenecek.

Oğlunun okulu bırakmasına izin veren –birlikte haftada üç film seyretmek şartıyla- bir babanın gerçek hikayesi.


Değerlendirmeler

değerlendirme
8 puan

Spielberg insanları korkutmak istiyorsanız hayal güçlerini harekete geçirmeniz gerektiini genç yaşta farketmişti." (71)

"Kubrick insanları incitmek için film çeker." (61)

9 puan

bu kitap sayesinde çok güzel filmlerle tanıştım. mutluyum :)

7 puan

Bir babanın oğlunun hayatını değiştirmeye çalışması ve bunu sinema yoluyla yapmaya çalışması.Sinemaya olan ilginizin pop corn'luk dışında ciddi bir ilgiye doğru çevirmek istiyorsanız kitapta babanın oğlu için önerdiği yöntemi deneyebilirsiniz.Klasik filmler belki ilk anda itici gelebilir onun için araya son 10 yıllık dönemde çekilen yaratıcı filmleri serpiştirerek bu ilgiyi canlı tutabilirsiniz.

10 puan

Film sevenlerin eğleneceği bir kitap. Ünlü yönetmenler, aktörler hakkındaki ilginç detaylar kitabı daha da eğlenceli kılıyor. D&R da indirimde bulmak da mümkün. Ve sonunda Jesse'nin şarkısına baktıysan sen de bizdensin :).

4 puan

Belki de çeviriden dolayı, hiç sevemedim.

Profil Resmi
6 puan

Davi Gilmour'un tarzını sevdim. Bence mükemmel bir baba örneğiydi eğer kitaptaki gibiyse gerçekten. Ama Jesse'nin ergenliği benim tahammül edebileceğim boyutlarda değildi.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

beklediğimin altında bir yasam oykusu gibi bir kitap

8 puan

Bir baba, lise çağındaki oğlunun okula karşı ilgisizliğinden ve derslerindeki başarısızlığından dolayı oldukça endişelidir. Bir gün oğluyla bir anlaşma yapar: Bundan böyle okula gitmesi veya bir işe girip çalışması gerekmemektedir. Sadece kendisiyle birlikte haftada üç film seyredecektir.

Son zamanlarda okuduğum en keyifli kitap.Elbette bu kitabı sadece sinema tutkunlarına tavsiye ediyorum. İzlediğiniz bir filmle ilgili yapılan muhabbet yüzünüzde bir tebessümün oluşmasını sağlıyor. Bazı sevdiğiniz filmlerle ilgili bilmediğiniz şeyler öğrendiğiniz gibi bahsedilen bazı filmleri de izleyesiniz geliyor. Elbette kitap tamamıyla film muhabbetinden ibaret değil. Bir baba ile oğul arasındaki sıra dışı ilişki etrafında şekilleniyor.

6 puan

Ergenlik başa belaymış. Ergenlik döneminde çocukları olanlar dertleşir gibi, film izlemeyi sevenler sohbet eder gibi okuyabilir. Bunun dışında sıradan bir kitap. Dilinde bir tutukluk, yapaylık var. Çeviriden olmasından şüpheleniyorum.

7 puan

Bir olay zinciri ya da çok heyecanlı durumlar yok bu kitapta... Ha sonunda oğlanın ne yapacağını da merak ediyorsunuz ama süper heyecanlı sonlar beklemiyor sizi... Tıpkı hayat gibi kendi olağan akışında ilerliyor hikaye ama sıkılmıyorsunuz da...
Sinemaya meraklıysanız ve tarihindeki önemli filmlere ve kısa kısa görüşlere ulaşmak istiyorsanız bu kitap sizin için biçilmiş kaftan olabilir.
Devamı:http://blogumabandim.blogspot.com/2014/09/film-kulubu-david-gilmour.html


Baskı Bilgileri

215 sayfa
Domingo tarafından yayınlandı


ISBN
9786058898158
Dil
Türkiye Türkçesi

Etiketler: roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

stktmzr
1 kişi

Okumuşlar

Auralis Fjordstorm kacakcapulsuz buzzinga ehlikeyf fabete
65 kişi

Okumak İsteyenler

brc.ay KitapDelisiGizem drydmsk imdbsever mrspinkman
25 kişi

Takas Verenler

Hakan Küçükdurmaz
1 kişi
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski