Ateşli Bilet (Sinners on Tour #3)

Sırlarla dolu bir geçmişi olan bas gitarist, Jace Seymour. Geçmişinin esiri olmuş yaralı bir müzisyen. Acılarını bastırabilmek için fiziksel acıya muhtaç bir erkek. Ve yeni edindiği sahibesi Aggie'nin, bir yandan bedenine acı verirken, diğer yandan kalbindeki yaraları saracağından habersiz. Merhamet için ayaklarına kapanan köleleri dışında erkeklerle işi olmayan Aggie, melek yüzlü Jace'in asil başkaldırısı ve yataktaki beklenmedik baskınlığı karşısında kalbini genç adama kaptırmanın eşiğinde.

Günahkârlar grubundaki yeri sarsılmaya başlayan Jace ise, yaraların en iyi sevgiyle sarılacağını öğrenmek üzere. Bizler müzik dünyası ve tur otobüslerinin en bilinmeyen, en derin kuyularına dalarken, Olivia Cunning de insan doğasını bambaşka bir pencereden beğenilerimize sunuyor.

"Şehvetli çocuklar, sert müzik ve ateşli sevişmeler… Daha iyisi olabilir miydi?"

-Fresh Fiction-
(Tanıtım Bülteninden)

Sırlarla dolu bir geçmişi olan bas gitarist, Jace Seymour. Geçmişinin esiri olmuş yaralı bir müzisyen. Acılarını bastırabilmek için fiziksel acıya muhtaç bir erkek. Ve yeni edindiği sahibesi Aggie'nin, bir yandan bedenine acı verirken, diğer yandan kalbindeki yaraları saracağından habersiz. Merhamet için ayaklarına kapanan köleleri dışında erkeklerle işi olmayan Aggie, melek yüzlü Jace'in asil başkaldırısı ve yataktaki beklenmedik baskınlığı karşısında kalbini genç adama kaptırmanın eşiğinde.

Günahkârlar grubundaki yeri sarsılmaya başlayan Jace ise, yaraların en iyi sevgiyle sarılacağını öğrenmek üzere. Bizler müzik dünyası ve tur otobüslerinin en bilinmeyen, en derin kuyularına dalarken, Olivia Cunning de insan doğasını bambaşka bir pencereden beğenilerimize sunuyor.

"Şehvetli çocuklar, sert müzik ve ateşli sevişmeler… Daha iyisi olabilir miydi?"

-Fresh Fiction-
(Tanıtım Bülteninden)


Değerlendirmeler

değerlendirme
6 puan

Tutkulu notaları çok beğenmiştim ancak sert rockı okurken inanılmaz sıkılmıştım.Açıkçası ateşli bileti nasıl bitireceğim diye kara kara düşünüyordum ama neyse ki umduğum gibi olmadı.Türünden farklı değildi yani olaylar hep bilindik ama oldukça akıcı bir kitaptı.Kitapta sinir olduğum tek nokta paylaşma mevzusu.Bu konuyla ilgili fazla yorum yapmayacağım çünkü bir ilişkide aldatılmadan sonra en çok sinir olduğum şey.Kitabı sert rock'a oranla daha çok sevdim.Umarım ahlaksız ritim beni hayal kırıklığına uğratmaz. :D

10 puan

serinin üçüncü kitabı en iyisiydi diyebilirim...
günahkarlar ve aralarında ki ilişki,eğlenceli diyaloglar, onların birbirlerine olan sevgisi bu kitapta o kadar güzel anlatılmıştı ki,
tabi ki kitaba bayılmama sebep oldu...
ahh! hele o Eric yok mu ? sen nasıl bir karaktersin öyle...
adam resmen kitabı aldı götürdü... her şeye burnunu sokması!!!
hep bir planı olması muhteşemdi...
ama bu kitabın odak noktası Jace'di...
kendisine öyle üzüldüm ki iç yağlarım eridi...
kıyamam neler çekmiş yahu!!!
adam boşuna bu hale gelmemiş...
peki bu günahkarların üzerinde ki lanet ne olacak daha ne kadar başlarına kötü işler gelecek ??
bir sonra ki kitabı merakla bekliyorum :))
bu tarz erotik serilerin içinde okuyup ta takibe aldığım ve bir sonra ki kitabı merakla beklediğim bir tek bu seri var... genelde erotik kitaplar okurken okuyucuyu(en azından beni) içinde ki cinsellik bitip tükenmezken karakterlerin çok fazla ciddi ve sorunlu olması yüzünden (özellikle erkek karakterlerin) çok fazla sıkabiliyor...
ama bu seri hem cinselliği hemde komediyi hemde duygusallığı çok iyi dengelemiş bence :)
ben sevdim... ama tavsiye kısmında bir yorum belirtmeyeceğim...
çünkü özellikle 20 yaşından küçükseniz bu tarz kitaplara takılmamanız gerekir diye düşünüyorum...
okuyup okumamak tamamen size kalmış ;)

10 puan

Ah Jace Jace Jace! <3 sen ne kadar çekmişsin öyle. Başından beri belliydi zaten senin bir şeyler yaşadığın ama bu kadar da acı olacağını tahmin edemiyordum :/ Ve bu kitapta daha çok duygu vardı sanki yani serinin en keyif aldığım kitabı... Fikrim trey veya eric'le değişedebilir ama

10 puan

Serinin 3kitabi
Benim gibi her isiniz tertense seriyi alir gider serinin ortasindan baslarsiniz Yabcak bise yok hani

Ah !!! Kucuk Adam (dev adam olur kendisi aslinda boya bakmamak gerek )

Jack cocuklugundaki cekmis oldugu acilar yuzunden sessizligi yalnizligi ve fiziksel olarak aci cekmeyi sevmektedir. Cekmis oldugu fiziksel aci duygusal acidan daha iyi gelmekte sucluluk hissini.unutturmakta ona.
Jack Gunahkarlar Grunun bas gitaristi ve muzik onun ruhunun.gidasi aslinda...
Jack Aggie ile tanisana kadar hic bir kadina yada.en yakinlarina kendini acamamisti. Aggie Dominant karakteriyle Jacke ihtiyaci olani vermekte hatta fazlasini ona sevgisini vermekte ve saklandigi delikten.onu cikarmaya calismaktadir...

Bence bukadar konu yeter gerisini merak ediosaniz biraz kiprasin yerinizden ve hemen kosuppppppppp bir kitapciya bu seriyle tanisin.

Garanti veriyoruz Aşık olucaksiniz

9 puan

Günahkarlar Turnede Serisinin 3. Kitabi bir günde bitti Gülmek :) jace ve aggie supedi :) 4.kitap yurt dişinda ciktimi bilmiyorum ama eğer cikmadiysa lütfen Eric i anlatsin. "Dostum senin olayin ne?" diyesin geldi ona hep :)

Kaynak: http://www.webcanavari.net/ebook/kitap-yorumlari-buraya-t242797.160.html#ixzz2x6v5ZHOL
www.webcanavari.net - www.rapcanavari.net - www.kadincaforum.net

9 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/07/olivia-cunning-atesli-bilet-gunahkarlar.html


Vay canına Jace'in hikayesinin bu kadar... ımm... romantik... sıcak... ateşli... yakıp kavuracak bir hikaye olacağını tahmin etmemiştim.

Jace, Günahkarlar'daki en merak ettiğim karakterlerden biriydi ve açıkçası merakımı açıkça gideren ve okurken beni kurgu ve anlatımla memnun eden bir kitap oldu!

İlk iki kitapta hep Jace'in utangaç, güvensiz ve gruba karşı olan çekimserliğini okuyorduk. Kendini gruptan biri gibi hissetmediğini... Bu kitapta detayları ile öğrenmek Jace'i tanımama neden oldu ki bende diğer iki kitaba nazaran grup üyelerinin birbirlerine olan bağlılıklarını daha net bir şekilde aktarılmıştı. Hepsi sadece arkadaş değil kardeş gibiler... birbirleri için her şeyi yapabilirler... Ahh tabi sadece bununla kalmıyor. Bunun yanında bir de Jace'in aşık olmasını, hapsettiği duyguları, duavrlar ördüğü acılarını okuyor ve yavaş yavaş çözülmesini duvarlarını yıkmasını da okuyoruz.

Evet... şehvetliydi... arzu doluydu... tutkuluydu bu kitap ama bunun yanında romantik, duygusal... dostluk kavramını göz önüne seren de bir kurguya sahipti. Sadece erotizm kısmında kalmamız diğer duygulara da yer verilmişti.

Tutkulu Notalar ve Sert Rock'ı okuduktan sonra Sed'in hikayesi her zaman favori kitabım olacağını düşünüyordum ama şuanda Ateşli Bilet o kısmı baya zorluyor :))

Kitabı çok beğendim ama şikayetçi olacağım kısımlar vardı. Aynı bahsi sanırım Tutkulu Notalar'da da söylemiştim. Bence bir adam bir kadın ile beraberse onu paylaşmamalı... Onu kıskanıyorsa onu sevme moduna geçmişse paylaşmamalı! Nokta! Bitti! Bu kadar! Brain Myrna'yı Trey'le paylaşmıştı sinir olmuştum bunda da Jace Aggie'yi Eric ile paylaşıyor! Yok böyle bir şey arkadaş! Sen ne kadar yakın arkadaş olursan ol bu paylaşma modu ne ya! Neden Sed hiç biriyle Jessica'yı paylaşmadı! Çünkü adam kadınına sahip çıkıyor! Nokta!

Jace... benim tatlı rockçım seni bu konuda çok kınadım!

Kitabı bir tek bu konuda eleştiririm onun haricinde kitap çok güzeldi :)

Aslında kitap içeriğine giren bir yorum yapmayı planlamıyordum ama biliyorsunuz ki ben kendini tutamayan bir okurum ;) Bu yüzden bu paragrafı kitap içeriği paragrafı ilan ediyorum ;) Bütün grup üyelerini okumak ve eğlenmek müthişti. Jon'a sinir oldum ve kitabın başından beri Eric'in Jon'dan yana olması beni sinir etti ama sonunda Eric'in Sed'e söyledikleri fikrimi değiştirdi. Jace ve Eric'in Brain ve Trey'e yaptırdıkları dövme kahkaha atma sebebi. Bir rockçı için müthiş bir modeldi bence ;) hehehe :) Jace'i grup üyeleri ile arasındaki duygusal bağı ve aslında grubun gerçek bas gitaristi olduğunu anlaması bana o kadar duygusal geldi ki... Aslında bence aralarındaki en duygusal adamdı Jace ancak bunu duvarlarının arkasına saklıyor ve göstermiyordu.

İnsanın içindeki Rock Tutkusunu dışarıya çıkarıyor bu seri! Resmen şuan bu bu yorumu yazarken Metallica, Evanescence, Nirvana, Pink Floyd, GunsN'Roses, Rolling Stone falan dinliyorum :) Normalde dinlemem ama işte içimde bir şeyleri harekete geçirdi bu kitap! Hazır bu kadar moda girmişken serinin 4. kitabı Ahlaksız Ritim'e başlamalı değil mi ;))

Zaman zaman duygusal çoğunlukla tutkulu ve şehvetli bir kitap. Okurken konserleri gözünüde canlandırıp o an orada olup dinlemek isteyeceğiniz, dinlemeden de okurken orada hissedeceğiniz bir dille anlatılmış tutku dolu bir kitap!

Eğer +18 yaş sınırını geçiyorsanız ve erotik roman okumaktan rahatsız olmayacaksanız okuyun! Rockçı olup çıkmanın haricinde bir de Rockçı sevgiliniz olmasını isteyeceksiniz :) Sizi bilmem ama bir Sed'e ya da Jace'e olmadı Eric'e hayır demem ben ;)

Profil Resmi
8 puan

Serinin üçüncü kitabı aşırı doza bağlamış. İçinde birazcık duygusallık da olsa kitabın özü buram buram cinsellik. Bu tür okumayı sevmeyenler kesinlikle teşebbüs etmesinler. Bu tarzdan hoşlananlar ise bu seri tam size göre.

8 puan

Grup olayını ne kadar sevmesem de bu seride bu durum gözüme çok batmıyo. Eğlenceli diyaloglarından olsa gerek. Yazarın kalemi bence bu tarz içinde en iyilerinden. Eğlene olsun dram olsun gizem olsun hepsinden yeterli bir şekilde karıştırıp bize sunuyor. Abartısız tam tadında keyifle okunabilecek bir seri. Veeee Eric Sticks'i okumak için sabırsızlanıyorum :))

7 puan

Kitabı okuyalı 1 ay gibi bir süre geçmiş olsa da ancak yazacaklarımı aklımda toparlayabildim. Serinin en sevilen hikayeleri Jace ve Eric'e aittir. Hikaye güzeldi ama okuyucuların büyük çoğunluğunun aksine ben Jace ısınamadım. Bence Jace pısırık ve soğuk nevalenin biridir. Ben kendisinde sevebileceğim herhanagi bir şey göremedim. Ama Aggie'yi çok sevdim. Kitaba 7 vermemin tek sebebi Aggie'dir. Aşk romanlarındaki diğer kadınların aksine kendinden ödün vermeden Jace'i mutlu etmiştir.

8 puan

Jace çok tatlıydı. İlk iki kitaptan daha çok beğendim.


Baskı Bilgileri

Ciltsiz, 400 sayfa
7Ocak2014 tarihinde, ephesus yayınları tarafından yayınlandı


ISBN
9786055358525
Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Şu anda kimse okumuyor.

Okumuşlar

Angel ASLI DORUK çağnursygn valentina Aviendha
78 kişi

Okumak İsteyenler

persephone. beyzaaa eslaa16 KuroiNamida Isabella
9 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski