eslaa16

Detayları:  BURSA,
3 takip ettiği ve 4 takip edeni var. 12 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

eslaa16 okumuş.
Aşka Var Mısın ? (Eversea #1)

“Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim.”
...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. “Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın.”

Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız...
Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood’un en gözde megastarı...
Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...

“Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim.”
...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. “Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın.”

Sorumlulukları ve kendine olan ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
eslaa16 okumak istiyor.
Ada

Otuzlu yaşlardaki İngilizce Öğretmeni Anna Emerson, Maldivlerdeki bir yazlıkta T.J. Callahan'a özel ders vermesi teklif edildiğinde bir an bile tereddüt etmeden bu yaz işini kabul eder. Kütüphanenin yerine tropik bir adada çalışmayı kim istemez ki?

Kimse onun fikrini almış olmasa da, T.J.'in şehri terk etmeye hiç niyeti yoktur. On yedi yaşında olan T.J, kanseri daha yeni alt etmiştir. Bu dertlerden kurtulduktan sonra ilk yazını ailesiyle değil, arkadaşlarıyla beraber geçirmek ister.

Anna ve T.J. Maldivler'deki yazlık eve doğru yola çıkmışken, bindikleri deniz uçağının pilotu kalp krizi geçirir ve uçak köpekbalıklarıyla dolu Hint Okyanusu'na çakılır.

Zorlukla kıyısına vardıkları ıssız adada, ilk düşünceleri hayatta kalmaktır. Su, yiyecek, ateş ve barınak bulmak için beraber çalışmak zorunda kalırlar. Günler, haftalara, aylar yıllara dönerken, kazazedeler şiddetli tropik fırtınalar, denizin içindeki tehlikeli canlılar ve T.J.'in kanserinin tekrarlama ihtimali de dâhil birçok sıkıntıyla karşılaşırlar.

Ancak en büyük tehlike adada herkesten çok uzakta, iki kişi yaşamaktır. T.J. adada bir doğum günü daha kutlarken, Anna da, yavaşça yetişkinliğe adım atan bu genç adamla yaşamanın eskisi kadar kolay olamayacağını anlamaya başlar.

"Ada insanı içine çeken, zekice yazılmış bir öykü. Karakterleri son sayfayı çevirdikten sonra bile aklınızdan çıkaramayacaksınız."
-Meira Pentermann-

(Tanıtım Bülteninden)

Otuzlu yaşlardaki İngilizce Öğretmeni Anna Emerson, Maldivlerdeki bir yazlıkta T.J. Callahan'a özel ders vermesi teklif edildiğinde bir an bile tereddüt etmeden bu yaz işini kabul eder. Kütüphanenin yerine tropik bir adada çalışmayı kim istemez ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
eslaa16 okumak istiyor.
Agapi Ölümsüz Aşk

İlk görüşte âşık olabilirsiniz. Fiziksel bir çekime kapılarak âşık olabilirsiniz. Tutku ve ihtiras dolu bir serüvene çıkabilirsiniz. Paylaşımlarınız üzerinden aşka tutunabilirsiniz. Hiçbir bağlayıcılığı olmayacak şekilde de aşkı tanımlayabilirsiniz. Peki gelecek planlarınızla uyumlu bir aşka ne dersiniz? Ya da belki ölümsüz aşkı bulursunuz. Aşkın altıncı hali agapiyi... Onu ''o'' olduğu için seversiniz ve asla vazgeçmezsiniz.

EROS: Hem fiziksel hem duygusal aşk. Aşkın bu türü tutkuyla doludur.
LUDUS: Bir oyun gibi oynanan aşk. Aşkın bu türünün en önemli parçası eğlencedir. Çiftler, bir araya gelmekten, karşısındakini etkileyip cezbetmekten hoşlanır. Ancak uzun süreli bağlılık sözü yoktur.
STORGE: Arkadaşlıktan doğan ve desteğe dayanan aşk. Güven dolu ve bağlılık gerektiren bir aşktır.
MANIA: Saplantılı aşktır. Duygusal iniş çıkışlar, kıskançlıklar hâkimdir.
PRAGMA: Kalbin değil aklın kontrol ettiği aşktır. Çiftler seveceği kişiyi mantığıyla seçer, kendisiyle benzer ilgi alanları, ortak değerleri olan birini arar.
AGAPI: Özverili, fedakâr, koşulsuz, bencil olmayan aşktır. Kişi kendini sevdiğine adar, karşılığında hiçbir şey beklemeden verir. Onu 'o' olduğu için sever.

İlk görüşte âşık olabilirsiniz. Fiziksel bir çekime kapılarak âşık olabilirsiniz. Tutku ve ihtiras dolu bir serüvene çıkabilirsiniz. Paylaşımlarınız üzerinden aşka tutunabilirsiniz. Hiçbir bağlayıcılığı olmayacak şekilde de aşkı tanımlayabilirsiniz. ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
eslaa16 okumak istiyor.
Şeytan Sevgili

"Nefes nefese kalmıştım. Ağzım açıktı; ama çok zor nefes alıyordum. İnci gibi dişlerini ve ıslak dudaklarını dudaklarıma değdirdi. Ciğerlerim bedeninin yüküyle sanki genişliyordu. Nefes verdiğimde verdiğim nefesi içine çekti ve teni, soğuk bir mermer gibiyken ısındı; yaşayan, sıcak bir beden oluverdi."

Callie McFray New York yakınlardaki Fairwick Üniversitesi'nde hocalık yapmayı kabul eder. Bu kabulün ardındansa, her gece aynı erotik rüyayı görmeye başlar... Callie, odasına bir sis olarak giren, daha sonra erkeksi bir bedene bürünüp baştan çıkarıcı bir yabancıya dönüşen bir varlıkla karşı karşıyadır. Bu rüya belki de yazmış olduğu Şeytan Sevgililerin Seks Hayatları adlı çok satan kitabıyla ilgilidir. Ne de olsa Callie'nin en büyük tutkusu heyecan uyandıran peri hikâyeleri ve Gotik edebiyattır. Bu yüzden kendisini üniversitenin Halkbilim bölümünde ve Victoria dönemine ait bir evde bulur.

Fakat Callie daha sonra rüyalarının gerçek olabileceğini fark eder. Çünkü artık bir şeytan sevgilisi vardır. Bu iblis, eğer önüne geçilmezse onu baştan çıkaracak ve hayatını ondan alacaktır. Üstelik Callie daha sonra kasabadaki tek efsanevi karakterin bu iblis olmadığını da anlar. Okulun kadrolu cadıları ve civardaki ormanda yaşayan periler, şeytanı Callie'den ve kasabadan uzaklaştırmak için çabalarlar; yalnız Callie çok daha çetin bir işi başarmak zorunda ve bu doğaüstü yaratığı kalbinden söküp atmak durumundadır.
(Tanıtım Bülteninden)

"Nefes nefese kalmıştım. Ağzım açıktı; ama çok zor nefes alıyordum. İnci gibi dişlerini ve ıslak dudaklarını dudaklarıma değdirdi. Ciğerlerim bedeninin yüküyle sanki genişliyordu. Nefes verdiğimde verdiğim nefesi içine çekti ve teni, soğuk bir m... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
eslaa16 okumuş.
Tatlı Şeytan (The Sweet Trilogy #1)

Zevk, Günahın Tuzağıdır… On altı yaşındaki, lise öğrencisi Anna Whitt yaşıtlarından biraz farklı bir genç kızdır. Anna, renkler vasıtasıyla insanların duygularını görür, hatta isterse hisseder. Kilometrelerce ötedeki sesleri duyar, kokuları alır. Anna, farklı olduğunu bilir ama "ne" olduğuna dair en ufak bir fikri yoktur. Ta ki gizemli yakışıklı Kaidan Rowe ile tanışana dek. Kaidan, onun da kendisi gibi, iblis soyundan gelen bir Nefil olduğunu açıklayınca Anna'nın önünde karanlık bir dünyanın kapıları aralanır. Kaidan'ın büyüsüne kapılıp bu dünyaya adımını attığında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Hayatı boyunca "iyi bir kız" olan Anna, ya diğer Nefiller gibi iblislere boyun eğip kötülüğe hizmet edecek ya da kaderini baştan yazacaktır…
(Tanıtım Bülteninden)

Türkçe
536 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 21 cm
İstanbul, 2014
ISBN : 9789759997786

Zevk, Günahın Tuzağıdır… On altı yaşındaki, lise öğrencisi Anna Whitt yaşıtlarından biraz farklı bir genç kızdır. Anna, renkler vasıtasıyla insanların duygularını görür, hatta isterse hisseder. Kilometrelerce ötedeki sesleri duyar, kokuları alır. Ann... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
eslaa16 bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
Daha Fazla Göster

eslaa16 şu an ne okuyor?

eslaa16 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (12 yazar)

Favori yazarı yok.