OzLEm okuma durumu: Görülmeyen Adam

OzLEm, Görülmeyen Adam kitabının 59/624. sayfasında.

5 yıl, 6 ay      10 Yorum/Yorum Yaz      0 kişi beğenmiş.

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 10 arası yorum gösteriliyor, toplam 10 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

İlkeryus anlamadım ben🙈

5 yıl, 6 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

İlkeryus, Özlem'in okuma durumu güncellemesini kastetmiştim güncelleme derken, yani kitabı okumaya başlamasını. Ama bu vesileyle sizin eklenen kitaplarla ilgili yaptığınız düzenlemeler için teşekkür edeyim, elinize sağlık, zamanınıza bereket diliyorum:) Teşekkürler.

5 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Selamlar ilkeryus🙋🏻‍♀️ Espriyi anlamadığım için özür🙈 aslında neden anlamadım ki diye de hayıflanıyorum ya🙈🙈
Karşına çıkan ilginç kitaplardan önerilerini merak ediyorum açıkcası, bu kadar taramada sağlam bir bilgi birikimi vardır. Önerilerini okuma gruplarımıza yansıtıp, yeni kitaplarla tanışabiliriz sayende🙋🏻‍♀️

5 yıl, 6 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

OzLEm, elbette her şey akılda kalmıyor. Zaman içinde ilgilendiğimiz konular değişebiliyor. Kişisel zevkler ve ilgiler değişiyor. Kime neyi önereceğimi bilemiyorum. Her biri 500-1000 kitap okumuş okurların ortak okuduklarını listeleyince 20-30 kitap çıkıyor genelde. Ortak zevkler çok olsa bile okunacak o kadar çok kitap var ki, aynı kitaplarda buluşmak zor.

"Okumak istediklerim" listemde tümü değilse de bir sürü okumayı istediğim kitap var, unutuyorum ve bir gün tekrar bakınca listeme, hatırlıyorum. Oraya ekleme amacım da bu zaten. Önerebileceğim şey, okuduklarım (özellikle son dönem) ve okumak istediklerime göz atmandır. Profilimde "Değerlendirmeler" sekmesinde son aylarda yapmış olduğum değerlendirmeleri gözden geçirebilirsin. Az kişinin okuduğu kitaplara yorum yapmaya daha çok özen gösteriyorum, diğerlerine yorum yapan çok nasılsa. Bunun dışında, okumuş ama yorumlamamış olduğum bir kitap için fikrimi belirtmeye her zaman hazırım.

5 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Kelime oyununu ben de anlamamışım:) Özlem, sen en azından anlamadığını anlamışsın, yani gerçeği bulmaya benden daha yakınmışsın:) Ben yorumu mantıklı bulup başka bir şey anlamıştım: "Kitabın adı önceden de Görülmeyen Adam'dı, değişiklik olmadı" gibi anlamıştım. Ama bir dahaki sefere hazırlıklıyım, önce kelime oyunu var mı diye bir düşüneceğim:)

Sevgili İlkeryus, tüm Vikitap halkı buradaki emeğinizin farkındadır sanırım, düzeltme güncellemelerinizi hep görüyoruz. On bin düzeltme dile kolay... Eksik olmayın.

Ve Vikitap'ı ben de seviyorum, zamana yenilmese ve hep ayakta kalsa, daha da gelişebilse güzel olur. Umarım sizin emeklerinizle ve elimizden gelirse bizlerin de emekleriyle gerilemek yerine ilerler bir şeyler.

5 yıl, 6 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

OzLEm ve Asterion,

Görülmeyen Adam ile görülen güncelleme arasında ilgi kurarak bir şaka yapmaya çalışmıştım. Güya adamın görülmesi ilginç ve şaşırtıcı olacaktı, güncellemenin görülmesi değil. Anlaşılan pek başarılı olamamışım, ya da soğuk espiri olmuş. Kusura bakmayın.

Bu arada, kütüphanecilik işini keyifle yapıyorum, hem bir sürü kitabın varlığının farkına varıyorum, ki bazılarını okuma listeme alıyorum, hem de yararsız işlerle uğraşmaktansa bir tür kamu hizmeti yapmış oluyorum (yıllar içinde 10 bin düzeltme yapmışım). Keşke vikitap çok büyük ve önemli bir kitap veritabanı haline gelse! Ve tabii ki beklemesek de takdir edilmek güzel.

Selamlar...

5 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Asterion, güzel düşüncelerinizi vikitap'a emeği geçen herkes adına kabul ediyorum. Teşekkürler.

5 yıl, 6 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

:) Bu güncellemeyi görmek hoş oldu. İyi okumalar...

5 yıl, 6 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Görülmeyen Adam idi, güncelleme değil. :)))

5 yıl, 6 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Asterion dün dediğim bugün hemen başladım:)) dedğiniz gibi hızlı ilerliyor şimdilik🙋🏻‍♀️

5 yıl, 6 ay     
« geri ileri »