bilge, 92 adet değerlendirme yapmış.  (3/14)
Mutluluk
Mutluluk

8

Serenad'ı okuduktan sonra "Bu kitap da Serenad kadar güzeldir." diye düşünüp okudum ama bana aynı tadı vermedi. Ne kadar güzel bir konuya değinmiş olsa da kitap sanki yarım kalmış gibi. Ama yine de bir oturuşta sayfalarca okunabilecek, elinizden bırakamayacağınız bir kitap. Tavsiye ederim

İz
İz

3

yarım bıraktığım bir kitap. dili çok basit gelmişti. kitaba başladığım zaman gerçekten yaratıcı bir kitap arıyordum. bu kitap çok bayağı görünüyordu. diğer yorumlara bakılırsa yarım bırakmam haklı bir kararmış.

Şair (Jack McEvoy, #1)
Şair (Jack McEvoy, #1)

8

inanılmaz güzel bir gerilim romanı. kitabın sonunun şaşırtıcı olacağını biliyordum ama bu kadarını beklememiştim. kitabın tek kötü yanı birçok karakter olması ve isimlerinin birbirine çok benzemesi. kitap boyunca birçok kişinin kim olduğunu unutup okuduğum yerlere geri dönmek zorunda kaldım

En Son Yürekler Ölür
En Son Yürekler Ölür

5

sonlarına doğru ağladığım bir kitap. fakat konu ve kurgu olarak "senden başka yok" adlı kitaba çok benzettim. tek farkları bu kitapta organ bağışı vardı.

Bülbülü Öldürmek
Köşkteki Esrar
On Küçük Zenci
On Küçük Zenci

8

çok büyük bir hayal gücü içeriyor. "acaba agatha christie bu cinayeti işledi de onu mu anlatıyor??" diyebileceğiniz kadar gerçekçi. okurken gerileceğiniz, geceleri yatamayacağınız bir kitap. en azından benim açımdan öyleydi:)