Reyhan1608, 122 adet değerlendirme yapmış.  (3/18)
Şemspare
Şemspare

9

Her zamanki gibi kelimelerle resim yapmayı becermiş Elif Şafak...Ne denilebilir ki?

İyi Uykular Sayın Seyirciler
İyi Uykular Sayın Seyirciler

8

Bütün yazarlar bilirler ki yayınevleri kitabın satışı olsun diye isimleri bazen kitaptan cımbızla çekip alırlar ya da hiç alakası olmayan bir adla da pazarlayabilirler. Sanırım Uğur Dündar'ın kitabında bana hayal kırıklığı yaşatan kısım bu oldu çünkü kitapta başından geçen gazetecilik olaylarından derlemeler yapmış, bende isimden dolayı gizli kalmış ya da şimdiye kadar hiç açıklamadığı için milletin uyuduğu bir olaya açıklık getirdiğini düşünmüştüm. Yine de kişiliğine, dürüstlüğüne olan saygı tabi ki tartışılmaz...

Zaman Enerjisi
Zaman Enerjisi

8

Ruh ve Madde yayınları spritüelizm de Türkiyeli insana çok şey kazandırmıştır. Bu kitapta da bir sürü bilgiyi bulmak mümkün. Madde ve antimadde uzun yıllar kullandığım bir bilgi oldu. Bence zaman ve enerji ile ilgili aradığınız bir çok soruya yanıt verebilecek bir kitap.

Cinsel Hayatınıza Renk Katacak Yöntemler
Ona Kısaca DNA Denir
Ona Kısaca DNA Denir

9

Resimleri ve anlatımı ile herkesin ilgisini çekebilecek bir kitap. Tübitak yayınları genelde didaktiktir ama bu kitaplar gerçekten de konuyu güzel ve renkli bir şekilde aktarmış.

Köpekler Aşk Hakkında Asla Yalan Söylemez
Köpekler Aşk Hakkında Asla Yalan Söylemez

9

Kendi konusunda son derece dokunaklı ve doğru bilgilere yer veren bir kitap. 13 yıldır baktığım köpeğimle geldiğim sonuç ise kısa ve öz şu; şehir hayatında köpeklere yer yok :( Ne olursa olsun doğaya ait, hareket etmek üzerine kurulu hayatları evlere, bahçelere, minik alanlara kapatmak...Yanlış.

Ben Büyüyünce Doktor Olmıycam