enamels, 58 adet değerlendirme yapmış.  (1/9)
« geri  
Satranç
Olağanüstü Bir Gece
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Zihinbeden Reçetesi
Zihinbeden Reçetesi

10

Hayatımı değiştiren kitaplardan...Gördüğüm Evren’i ve başıma gelen her şeyi düşünceyle yarattığım bilinciyle okuduğumdan mıdır,,,Bir yıldır , ilk kez bu sabah ağrısız ve dinamik uyandım...Öz gözlemleme öz iyileşmedir..Dr.SARNO ağrılarımızın ,kendi aleyhimize hallerimizle yüzleşmemizi engelleyen zihin stratejisi olduğunu savunuyor.Bastırılmış derin yetersizlik duygusu..özgüvensizlik..mükemmeliyetçilik..başkalarını memnun etmek için yaşamak..onay beklemek..sürtüşmeden kaçınmak...zamanında ve yerinde ifade edilmeyen duygular..derin öfke ve kızgınlık gibi bilinçdışı negatif kayıtları .... ve sonuçta ağrıları / hastalıkları oluşturan kişilik hallerimiz ! Zihinbedenin bu şekilde var olduğuna inanç,..kavrayış,...ve biraz farkındalıkla sağlıklı bedenler yaratabiliriz!

Coşku İçin Haritalar
Coşku İçin Haritalar

10

Hareket halindeki ruh kendini iyileştirir...Ataletten coşkuya geçmek,..Enerji dalgaları üzerinde bilinçle sörf yapmak için ; Dans .Sadece dans et !

Yazarı Bilinmeyen Roman
Yazarı Bilinmeyen Roman

9

...Tam da; Ya sadece düşlediğimden ibaretse deneyimlerim,yaşamım...(?) diye merakla sorgularken gerçekliğimi ,gerçeğe tutunabilmek için yazan,bu Yazarı Bilinmeyen Roman'la karşılaştım...Tesadüf yoktur ! Kuşku ve analize tabi tutulmadan -uyurken-öğrenilmiş ,kopyalanmış ;Oysa farkındalıkla değiştirilebilecek inançlarımızla yaşarken tekerrür eden yaşamlar yaratıyoruz..Kusurluluk kendini tekrar eder,mükemmellik asla! Aktarılan değil,deneyimlenen bilgi gerçektir...Zaman ve mekan ,"hasta dünyanın hastalıklı insanının" algı sorunudur belki de...Ve tüm bunlar nasıl anlatılır? Diğerleri zaman içinde dağılmış parçalarımızdır. Ben O'ysam ve sadece düşlediysem,demek ki uykudayım...ya da yokum! Yazarı Bilinmeyen Romanın arayışından nasıl da yansıyorum ;) Kendinizi yakından izliyorsanız okuyun .Başa dönüp yeniden yeniden okuma isteğiyle... "Kişinin en yakını,yine kendisidir."E.CANETTİ

Buğday Göbeği
« geri