oZGe, 64 adet değerlendirme yapmış.  (5/10)
Nefes Nefese
Nefes Nefese

8

Ayşe Kulin'in tüm kitaplarını seviyorum. Bunu sevmedim dediğim olmadı hiç. Nefes Nefese de diğer romanlar kadar sürükleyici.

Veda
Veda

9

Ayşe Kulin'in kendi ailesini anlattığı serinin ilk kitabı. Elimden bırakmadan okudum diyebilirim. Osmanlı'nın sona erdiği, Cumhuriyet'in ilan edildiği dönemde yaşananları o kadar güzel anlatıyor ki. Sanki o dönem İstanbul'unda o kişilerle birlikte yaşıyor gibi hissediyorsunuz.

Azrail Aynası
Azrail Aynası

7

Seri katil hikayelerine bayılırım, bu kitabı da severek okudum. Sürükleyici bir roman. Özellikle kitaptaki her bir karakteri detaylı olarak tanıma şansımızın olması hikayenin içine girmenizi sağlıyor. Cinayet romanlarını seviyorsanız tavsiye ederim. Blogumdaki yorum için: http://bit.ly/N4BkT2

Piraye
Karanlığa Yolculuk - Gerçek Suç Öyküleri ve Başka Karanlık İşler
Karanlığa Yolculuk - Gerçek Suç Öyküleri ve Başka Karanlık İşler

7

Gerçek suç öykülerinden oluşan sürükleyici bir kitap. Sevil Atasoy'un Hürriyet Gazetesi'ndeki yaşanmış cinayetler ve nasıl çözüldüğü ile ilgili yazılarını da hiç kaçırmadan okurdum. Bu kitabı da severek okudum.

Labirent / Adli Bilimlerin Gizemli Dünyası
Labirent / Adli Bilimlerin Gizemli Dünyası

7

Cinayet filmleri ve romanlarını çok severim, Sevil Atasoy'un gerçek olaylarla ilgili ilginç hikayelere yer verdiği bu kitabı da severek okudum.

Kumral Ada Mavi Tuna
Kumral Ada Mavi Tuna

9

Yıllar önce okuduğum sanırım Buket Uzuner'le tanıştığım romandı. Çok etkilendiğimi hatırlıyorum. Yıllar geçse de bazı kısımları aklımdan çıkmadı. Kurgusuyla anlatımıyla çok başarılıydı.