oZGe, 64 adet değerlendirme yapmış.  (2/10)
Mahallenin En Mutlu Bebeği
Mahallenin En Mutlu Bebeği

9

Anne ve baba adaylarının mutlaka okuması gereken kitaplardan biri. Genel olarak kolik (sebepsiz yere çok fazla ağlayan ve hiç bir şekilde susmayan) bebeklerin nasıl sakinleştirilebileceğiyle ilgili kendi geliştirdiği yöntemi anlatıyor Dr.Harvey Karp. Eğer sakin bir çocuğunuz olursa belki gerek kalmayabilir bu yönteme ama onun yanında bir çok faydalı bilgi öğreniyorsunuz kitap boyunca. Ben çok severek okudum.

Hatalı Alanlarınız
Hatalı Alanlarınız

9

Epey zaman oldu okuyalı ama çok etkilemişti beni. Bir çok kişisel gelişim kitabında şöyle olun böyle olun derler ama bunu nasıl yapacağımızı anlatmazlar, bu kitap o açıdan çok başarılı. Sizi ikna etme konusunda güzel örnekleri var. Ben herkese tavsiye ederim.

Rüyalar Anlatılmaz
Rüyalar Anlatılmaz

6

Kaybolan kocasını bulmak için İstanbul'a gelen Pilar'ın tanımadığı bir şehirde, tanımadığı insanlarla, kocasının izini sürme hikayesi. Elindeki tek şey kocasının rüyalarını anlattığı günlüktür. Günler geçtikçe aile sırları ortaya dökülmeye başlar. Yoğunlukla psikolojik çözümlemeler içeren bir kitap. Bazı kısımlarda uzun tanımlamalardan sıkıldığımı söyleyebilirim. Yine de ne olacak sonunda diye merak ettim. Bayıldım bu kitaba diyemiycem yine de ilginizi çekebilir.

Sarah'nın Anahtarı
Sarah'nın Anahtarı

9

Ben orjinalinden okudum ama eminin Türkçe çevirisi de başarılıdır. Çok sürükleyici ve etkileyici bir kitap. Özellikle tarihteki gerçek olayları fon olarak aldığı için daha da etkiliyor insanı.

Leyla'nın Evi
Uçurtma Avcısı
Uçurtma Avcısı

9

Mükemmel bir kitap, yazarın Bin Muhteşem Güneş kitabı da müthişti bu da aynı şekilde. Afganistan'ın 70 li yıllardan günümüze geçirdiği korkunç değişim ekseninde bir çocuğun hayatını anlatıyor. Anlatımı çok sürükleyici. Herkese tavsiye ederim. Kitap hakkındaki blog yazımı okumak isterseniz: http://bit.ly/OzVwJ6

Küçük Prens
Küçük Prens

10

Yoksa siz Küçük Prens'i çocuk kitabı sanıp okumayanlardan mısınız? O zaman çok şey kaçırıyorsunuz. Küçük Prens her okunuşta insanı farklı şekilde etkiliyor. Keşke biz de dünyayı Küçük Prens'in gördüğü gibi görebilsek. Üniversite'de İktisat Hocamız bu kitabın başucu kitabımız olması gerektiğini söylemişti. O zamandan beri başucumdaki kitapların arasında durur. Canım sıkılınca açıp okurum. Harika bir kitap.