oZGe, 64 adet değerlendirme yapmış.  (1/10)
« geri  
Nar Ağacı
Nar Ağacı

8

Balkan Savaşı döneminde iki farklı ülkede iki farklı hayat, farklı yönlere akan iki ırmak gün gelip aynı denizde birleşiyor. Onlar birleşene kadar yaşadıkları hikayeyi yazarın gözünden izliyoruz. Yazar dedesinin hayatından esinlenerek yazmış bu romanı. Anlatım dili çok etkileyici, farsça kelimeler, uzun betimlemeler var ama merakla ve zevkle okunuyor. Kitap hk. blog yazım: http://www.ozgeninoltasi.com/2013/06/nar-agaci.html

Sufle
Sufle

7

Eğer mutfak evin en sevdiğiniz yeriyse bu kitabı seveceksiniz. Detaylı değerlendirme için blog yazıma göz atabilirsiniz; http://www.ozgeninoltasi.com/2013/02/Asli-E-Perker-Sufle.html

Çırak (Rizzoli & Isles, #2)
Cerrah (Rizzoli & Isles, #1)
Cerrah (Rizzoli & Isles, #1)

8

Tess Gerritsen kitaplarına başladım bu ilk romanla. Ve ardından hemen Çırak'a başladım. Cinayet, polisiye seviyorsanız mutlaka okumalısınız.

Gizli Anların Yolcusu
Gizli Anların Yolcusu

6

Ayşe Kulin'İn diğer tüm kitaplarını okudum ve hepsini de çok sevdim. Bu kitap da Ayşe Kulin'in akıcı yazım tarzı sayesinde çok kolay okunuyor, ancak konusu beni sarmadı diyebilirim. Roman kahramanıyla empati kuramadım ve açıkçası hiç de merak etmedim neler olacağını.

Şah Mat
Şah Mat

3

Kesinlikle çok sıkıcı bir kitaptı, İtalyan yazarın ilk kitabıymış, ben şahsen diğer kitaplarını merak bile etmiyorum. Çok ilginçmiş gibi başlayıp, ilerledikçe sıkıcı bir hale bürünen sonunda da saçma bir yere bağlanan bir roman. Çok çok iyi cinayet romanları varken bu kitapla vakit kaybettiğime yanıyorum.

Saraydan Sürgüne
« geri