Vanilya, 79 adet değerlendirme yapmış.  (3/12)
Hala Ciddiyim!
Gayet Ciddiyim
Gündüz Ölüsü  (Sookie Stackhouse, #1)
Gündüz Ölüsü (Sookie Stackhouse, #1)

5

Serinin tüm kitaplarını almadan önce ilk kitabı okuyayım ondan sonra diğerlerini alırım demiştim. İyi ki de öyle demişim. Bu vampirli roman yazanların derdi nedir acaba? süper yakışıklı cool adamlar gelir ve kasabanın en sarsık kızına aşık olur klasik hikaye neden niçin? neden dünya güzelleriyle, kasabanın en popüleriyle takılmıyor ki bunlar sakar kızlarla uğraşıyorlar :) Evir çevir aynı hikayeler.

Masumiyetin İçin Savaş
Masumiyetin İçin Savaş

4

Bir Tess g. klasiği değil sonuçta. Çerez niyetine şezlongda uzanırken okunacak bir kitap, çok karmaşık bir kurgusu olmadığından kafa yormadan okunur. Ama Rizzoli'nin olmadığı kitaplarındaki, tüm karmaşanın cinayetlerin ortasında ille de romantizm mantığını anlayabilmiş değilim. Polisiye- Romantik diye bir tür herhalde bu tarz bu aralar üst üste çıkan kitapları. Ehh işte ilk defa Tess G. okuyacaksanız bu kitaplarla başlamayın derim.

Kaiken
Kaiken

9

J.C Grange yine mükemmel. Bu sefer bambaşka bir kurgu kitabın başından belli olan bir suçlu, insana ee konu bitti dedirtirken birden keskin bir dönüşle bambaşka bir boyuta ilerlemesi. Bir solukta okunacak güzel bir roman olmuş kesinlikle tavsiye ediyorum.

Cehennem (Robert Langdon, #4)
Cehennem (Robert Langdon, #4)

9

Klasik Dan Brown, her zamanki gibiydi, yine hayal kırıklığına uğramadık. :) ayrıca düğüm noktası Türkiye'de geçtiği için daha avantajlıydık bahsedilen mekanı anlamada bence :)

Briç Masasında Cinayet