seyrem, 7 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Rüzgarla Gelen
Rüzgarla Gelen

10

Sanırım hayatın ve sevginin değerini bilmek için her eve bir HENRY lazım :( Acıklı,komik ve leziz bir kitaptı.Sonuç olarak öğrendim ki ne olursak olalım kendimizden utanç duyduğumuz anlarda bile asla kapılar arkasında gizlenmemeli ve başkaları ne diyecek korkusundan arınarak yaşamayı öğrenmeliyiz..İnsan tüm benliğiyle vardır;bir kısmını gizlediğinde karşınızda bütünlüğüyle durmaz.Bu nedenle herkesi olduğu gibi kabul etmeli ve o değerleriyle sevmeyi öğrenmeliyiz..

Paravan (David Raker, #1)
Paravan (David Raker, #1)

10

Tavsiye edebileceğim harika bir aksiyon ..Ve bence olasılıksız kitabının sadece adı çıkmış diyorum ;)

Seviyor Sevmiyor
Güle Güle
Güle Güle

10

Çocukluk arkadaşına aşık olmak ve bunu söyleyememek,sonra hatıralarınızın içine ettiği için ondan defalarca nefret etmek; peki ya O'da seni seviyorsa ve bunu O öldükten sonra öğrenebiliyorsan??... Bugün bitirdim ve çok beğendim,güzel hatıralarla harmanlanmış hoş bir kitaptı herkese tavsiye ederim.

Kördüğüm
Kördüğüm

10

Hoş bir hikayesi olan günlük dizi formatında güzel bir kitaptı; +18 sevenlere tavsiyemdir :)

Şeytanın Gözyaşları (Dedektif Kari Vaara, #2)
Şeytanın Gözyaşları (Dedektif Kari Vaara, #2)

10

Kar melekleri kitabının ikincisi en az birincisi kadar sürükleyiciydi.bu kitapta dedektif ve ailesini iyice tanıyıp benimsemiş olarak vereceği kararlerı tahmin etmeye çalışmak hoştu.Yine finlandiya'nın soğuk ve karlı hava atmosferinde işlenmiş müthiş kurgulanmış bir cinayetin peşindeydi dedektifimiz.tabi biz okuyucular tahmin etmesin diye kurgu çok sıkı detaylarla kafa karıştıracak şekilde düzenlenmişti.Ben zevk aldım herkese tavsiye ederim.

Söylemeyeceğine Söz Ver
Söylemeyeceğine Söz Ver

10

Arkadaşlık, çocukça korkular, ihanet ve gayet dozajında işlenmiş bir korku... Tek kelime ile harikaydı, okurken hem hüzünlendim hem kızdım hemde korktum. Normalde hayalet hikayelerinin beni bu kadar etkileyeceğini tahmin etmezdim. Tasvirler ve ilişkiler güzel kurgulanmıştı, yazara çok teşekkür ediyorum. Patates kız gibi bir arkadaşım olmasını ister miydim bilmiyorum ama olsaydı Kate´in Del´e yaptığını asla yapmazdım buna eminim. Eğer hala raflarda görüp alsam mı diye tereddütteyseniz bence hiç vakit kaybetmeyin :))

« geri  ileri »