emili, 83 adet değerlendirme yapmış.  (1/12)
« geri  
Nereye Gidiyoruz Baba?
Nereye Gidiyoruz Baba?

6

Başlamakla bitirmek arasında çok kısa bir zaman geçiyor. İlk sayfadan itibaren devamını getirmek istiyorsunuz. Hep korkulan şey yazarın başına geliyor, bunun ne kadar zor olsa da kaçıp gitmek istemediği bir durum olduğunun farkında. Kabulleniş ama duruma esprili yaklaşmayı bilmek belki bu zor durumu daha katlanılır kılıyordur. İçiniz parçalanmadan okumak mümkün değil.

Heba
Heba

10

Benim için diğer Hasan Ali Toptaş romanlarından daha kolay okunan bir roman. Fakat daha kolay okunması etkileyiciliğinden hiçbir şey götürmüyor. Oldukça etkileyici bir anlatım ve konu. Mutlaka okunması gereken bir roman.Özellikle askerlikle ilgili kısımlar çok vurucu. Tarık Dursun K. Kurşun Ata Ata Bİter kitabıyla bir noktada birbirini tamamladıklarını veya aynanın farklı taraflarını gösterdiklerini düşünüyorum

Matmazel Noraliya'nın Koltuğu
Matmazel Noraliya'nın Koltuğu

6

Yazar adeta kendi dünya görüşünün doğruluğunu ispatlamak için yazmış bu romanı. Onunla aynı fikirde iseniz çok beğeneceğiniz fakat değilseniz abartı ve gerçek dışı bulabileceğiniz bir roman.

Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater
Allah Senden Razı Olsun Bay Rosewater

5

Tüm deliler bu romana toplanmış gibi. Sonu Bay Rosewater'a yakışır şekilde bitiyor.

Günü Yaşa
Günü Yaşa

7

İlginç karakterleri olan bir roman. Anlatımı sade ve sürükleyici.

Swastika Geceleri
Swastika Geceleri

5

Sonlarında biraz sıkılsam da okunması gereken bir roman. Yazarın kurguladığı dünya kadınlar açısından daha da karanlık ve ürkütücü.Roman bitince; peki ya şimdi duygusu oluşturduğu için birkaç devam romanı da yazılabilirmiş.

Tıkanma
Tıkanma

6

Seks bağımlılığı durumu biraz rahatsız etse de sürükleyici bir roman.

« geri