androza, 19 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Mavi Tüy Gönülsüz Bir Mesihin Serüvenleri
Mavi Tüy Gönülsüz Bir Mesihin Serüvenleri

9

Kitabın başında yer alan efsane bile ayrı bir hava veriyor kitaba. Çok güzel, çok düşündüren bir kitaptı. Martı kitabı kadar güzeldi ve bence belki daha güzeldi...

Kuğu
Kuğu

2

Kapak tasarımına bakınca aman aman bir kitap bekliyorsunuz ama fiyasko. Bilmiyorum çeviriden mi dili bu kadar kötüydü.

Ermiş
Ermiş

10

Küçük, çok küçük ama içeriği çok büyük olan bir kitap. Eğer bulursanız Aytunç Altındal çevirisiyle okumanızı öneririm.

Son Konuşma
Son Konuşma

7

5 - 6 ömrü kalmış bir profesörün kalan ömründe bir anı bırakma, unutulmama çabası gibi bu kitap. İlginç olan yanı, ölmek üzere olan birinin içindeki tüm karmaşayı bir yana bırakıp, son günlerinde geride mutlu ölmüş bir insan olarak anılmaya çalışması. Güzedi, tüm sorunların ölüm gerçeğiyle yalan olmasını okuyorsunuz... Tavsiye ederim...

Dokuz Kehanet
Dokuz Kehanet

8

Kitap, karakterin el yazmaları'nın peşine düşmesiyle başlıyor ve el yazmalarının peşindeyken, bilgi avında buluyor kendini. Yeni çağ kitaplarını okumayanların bazı bölümlerde kafaları karışabilir ama yazar bilgiyi kafaya sokana kadar tekrar ediyor, anlamaya yardım ediyor. Bu bilgileri Echart Tolle gibi yazarların kitaplarından okumak ayrı tabi ama bu bilgileri bir romanda karakterin yaşaması daha farklı geldi. Sadece son kısımlarda ütopyayı tam oturtamamış, tam görsel bir kurgu yaptıramıyor zihinde. Yine de okunur..

Aşkın Celladı
Aşkın Celladı

9

Okuduğum en iyi psikolojik kitap. Kitap pdikolojik öyküler içeriyor. insanları ve durumları anlamak için ve psilkoloji kitapları okuyamayanlar için birebir. İçindeki bir öykü mutlaka size yakın gelecek.

Çınlayan Sedir-1 / Anastasya
Çınlayan Sedir-1 / Anastasya

10

Su içer gibi okuduğum bir kitaptı. Bir şaman kadının, bir işadamına mistik bilgiler vermesi ve ikisi arasındaki iletişim konu alınıyor. Yazar yaşadıklarını çok samimi bir dille aktarmış. Bu kitabı okuyunca bir çok bilgiyi öğreniyorsunuz ama en önemlisi bir Sedir ağacı edinmek istiyorsunuz. Tavisye edebileceğim bir kitap.

« geri