Mavi Tüy Gönülsüz Bir Mesihin Serüvenleri

İşte sana, yeryüzündeki görevinin tamamlanıp tamamlanmadığını anlaman için bir test: Eğer yaşıyorsan, tamamlanmamış demektir.

İşte sana, yeryüzündeki görevinin tamamlanıp tamamlanmadığını anlaman için bir test: Eğer yaşıyorsan, tamamlanmamış demektir.


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Sadece son cümlesi için bile okunur.."Bile" başkaca nice şey anlamındadır bu cümlede..

10 puan

Tekrar okumam gerektiğini düşünüyorum bu kitabı. Ara ara okumak lazım, baş ucunda tutmak lazım hatta!

11 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

bu kitabı okuyalı çok uzun zaman oluyor, hayatımı değiştiren bir kitap oldu hala başucumda durur

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

Yine çok zaman önce okuduklarımdan...Martı adlı kitabını okuduktan sonra bir hız gidip diğer bulduğum kitaplarını da almıştım ama hiçbiri martının yerini tutmadı.

Profil Resmi
10 puan

Richard Bach artık benim favori yazarım.Düşünce anlayışı o kadar çok etkiledi ki beni bunu kelimelerle ifade edemem.Herkesin okuması gereken bir yazar. :)

10 puan

Mavi Tüy; “Ben Kimim?”, “Nereden geliyorum?”, “Nereye gidiyorum?”, “Düşüncelerimle hayatımı nasıl yönetiyorum?” gibi basit felsefik sorularımıza yanıt aramamızı sağlayan ve farkındalığımızı göklere çıkaran bir ruhsal destan!

7 puan

Aslında yeni bir şey yok, tüm kişisel gelişim kitapları aynı şeyi anlatıyor. Zaten biliyoruz hepsini, defalarca duyduk. Yine de zamanla negatif düşünceleri, umutsuzlukları, hayal kırıklıklıklarını biriktiriyoruz içimizde. Bu kitap, bir süredir biriktirdiklerimi eleyip attı içimden. İhtiyacım olanları söyleyen bir dostla konuşup, yenilenmek gibi.

5 puan

Yine ders veren kitaplardan. Simyacı hayranları bayılır buna. Neyse ki onun kadar Yahudi mistisizmi ya da Mesnevi esintileri barındırmıyor içinde. Bir adam var ki kendisi ermiş, bir de çaylak var. Bu ermiş, bu çaylağa ''hayat güzel, insanları seversen eğer; hayat kısa, eğer mutluluklar olmasa'' minvalinde bir şeyler zırvalıyor. Sonra uçakları var uçuyorlar filan. Ya şimdi ben çok ezdim kitabı farkındayım da pek çok kişisel gelişim zırvasına kıyasla daha düzgün bir kitap var ortada. Hani ilhama ihtiyaç duyduğunuz bir dönemdeyseniz alın okuyun diyebilirim aslında.

9 puan

insanı eğiten muhteşem bir kitap.. ta ki son sayfasına kadar

9 puan

Kitabın başında yer alan efsane bile ayrı bir hava veriyor kitaba. Çok güzel, çok düşündüren bir kitaptı. Martı kitabı kadar güzeldi ve bence belki daha güzeldi...


Baskı Bilgileri

112 sayfa


ISBN
975-331-157-5

Diğer baskılar


Etiketler: çağdaş roman

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

name in stone
1 kişi

Okumuşlar

fhic Elhanfilmer Shurumshine GLY Evrenakcora
116 kişi

Okumak İsteyenler

HakanCOLAK NeoNoir aslgunay Ali Kadir Adem naylas
36 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski