kitapkolikkafasi, 27 adet değerlendirme yapmış.  (3/4)
Takvim Kızı - Şubat
Takvim Kızı - Şubat

10

Wes'ten sonra Alec'ten bu kadar etkileneceğimizi hiç sanmıyordum fakat yazar yine efsane bir karakter yaratmış. Bu fransız öyle seksi, öyle yetenekli, öyle içten ki aşık olmamak imkansız! Mia'nın işi gerçekten çok zor. Bunca harika adamla tanış ve yalnızca bir ay hakkın olsun. Her tanıştığı adamla kendini biraz daha keşfeden Mia'yı hala tanımıyorsanız acele edin kesinlikle çok seveceksiniz! Not: Cinsel içerikli kitap okumayı sevmeyenler ve erişkin olmayanlar bu seriden uzak durmalı. Çok detaylı cinsellik içeriyor.

Takvim Kızı - Ocak
Takvim Kızı - Ocak

10

Ben Mia'yı gerçekten çok sevdim ve seriye mutlaka devam edeceğim fakat şu bir gerçek ki bu seri herkese göre değil. Yani genç bir kız için eskortluğa özendirebilir bir dile sahip. Üstelik aşırı cinsellik içeriyor bu nedenle de cinsellikten rahatsız olacak insanlar olabilir. Fakat benim gibi kitaba ilginç bir hikaye gözüyle bakarsanız gerçekten güzel ve akıcı olduğunu fark edebilirsiniz. Özetle cinsellikten rahatsız olmayacak ve belirli bir olgunluğa ulaşmış kişilere tavsiye ederim. :)

Gizli Bahçe (Gizli Bahçe, #1)
Gizli Bahçe (Gizli Bahçe, #1)

6

Bu kitap mı önce yazıldı yoksa dizi mi önce yayınlandı bilmiyorum fakat dizinin ilk üç bölümünü izledikten sonra okuduğum için kitabı karakterler çok karışmadı. Ama maalesef kitapta çok ve benzer isimler olduğu için eğer dizisine bakmazsanız karakterlerin karışması kaçınılmaz. Keyifli bir hikayesi var fakat anlatım dilini pek sevemedim. Yani olayları bir anda atlayarak anlatıyor gibiydi bu da insanda biraz kopma oluşturuyor. Açıkçası kitabı ücretsiz bulursanız ilginç bir hikayesi olduğu için okuyun ama para verip almaya değmediğini düşünüyorum. :)

Death Note - Ölüm Defteri, #2
Death Note - Ölüm Defteri, #2

10

Bu benim okumaya başladığım ilk manga. Pek yorum yapamayacağım malum seri bir manga şimdilik sadece olaylar iyice kızıştı diyebilirim. Okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.

İhanet (Gece Evi, #2)
İhanet (Gece Evi, #2)

8

Açıkçası bu kitap bana ilk kitapta aldığım tadı veremedi. Zoey üç oğlanın arasında kalmış durumda ve sanki üçünü de aynı anda seviyor. Heath'in yine başı belaya giriyor. Kimin iyi kimin kötü olduğu iyice karışmış olan bu kitapta açıkçası biran evvel bitse diye düşünerek okudum. Sanırım seri kitapları ard arda aralık vermeden okumak iyi olmuyormuş. Seri kitabı olduğu için ilkini okuduysanız bir süre zaman bırakıp öyle devam etmenizi tavsiye ederim. :)

Yabani Dergi-Sayı 8
Yabani Dergi-Sayı 8

10

Şu ana kadar en beğendiğim sayısı bu oldu. Yılbaşı temalı çizgi romanlar ve kısa hikayeler içeriyordu. Bu sayıyı kesinlikle tavsiye ederim. :)

Silber: Rüya Labirenti (Rüyalar Kitabı, #3)
Silber: Rüya Labirenti (Rüyalar Kitabı, #3)

8

"Ama her şey için neden her zaman bilimsel bir açıklama olmalıydı ki?" Serinin üçüncü ve son kitabı olduğunu baştan belirterek söze başlamak en doğrusu olur sanırım. İlk iki kitabı okumadan bu yorumu okumanızı tavsiye etmem. Çok sevdiğim bir seri daha böylece bitti. Her ne kadar ilk kitapta aldığım heyecanı devamında sürdüremese de bu seri gerçekten güzeldi. Bu kitapta bir çok karakterin değişimine tanık olduk ve bence güzel bir sonla bitti. Kitapta beni en çok hayran bırakan ise Mia oldu. Yaşına rağmen aşırı zeki ve her türlü gizemi çözebiliyor tanrım insan keşke benim de böyle tatlı bir kardeşim olsa diyor!