orcuncolak, 28 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Fare Kapanı
Fare Kapanı

9

Agatha Christie ile tanışmam bu kitapla oldu, iyi ki de olmuş. En başlarda karakterlere alışmak için biraz ağır gitsem de, daha sonraları gayet akıcı bir biçimde bitirdim. Bir yerden sonra elinizden bırakamadan bitirmek isteyeceğiniz bir kitap, beğendim.

Gitar
Gitar

8

Can Yayınları'nın 3 TL reyonundan, sadece ismi nedeniyle aldığım ve kısa sürede bitirdiğim bir roman. Bir cücenin yaşama tutunma çabası, gitarıyla olan bağı, onu ne kadar çok sevdiği bu kitapta.

Dönüşüm
Dönüşüm

9

Belki de bir kez okunmayla anlaşılamayacak bir kitap. Mutlaka okunması gerektiğini düşünüyorum, Kafka'nın farklı bir tarzı var.

Bilimsel Gaflar - Doğruya Giden Eğri Yolda Serüvenler
Bilimsel Gaflar - Doğruya Giden Eğri Yolda Serüvenler

8

Çocuk kitapları kategorisinde yer alıyor ama bilime merak duyan herkesin okuyabileceği bir kitap.

Kaşifler ve Keşif Maceraları
Kaşifler ve Keşif Maceraları

10

Piri Reis'ten Magellan'a, Evliya Çelebi'den Kristof Kolomb'a kadar birçok kaşifin maceraları, keşfettikleri yerlerle ilgili bilgiler, yazarın deyimiyle "meraklı kaşifler için gereksiz ama ilginç bilgiler" bu kitapta. Konuya ilgi duyanların kütüphanesinde mutlaka bulunması gereken bir kitap, her yaşa hitap ediyor.

Denemeler
Denemeler

8

Çok çeşitli konularda kaleme alınmış bu denemeler okunmalı. Yıllar önce lisedeyken bir ödev için almak zorunda kalmıştım diğer arkadaşlarım gibi, ancak daha sonra neredeyse tüm denemeleri okudum.

Sandık İçi
Sandık İçi

9

Ersin Karabulut o kadar gerçek, o kadar hayatın içinden şeyleri çizip anlatmış ki mutlaka "Bunları ben de yaşadım!" diyeceğiniz bölümler olacaktır.