KitapçıAndromeda, 28 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Ejder Kız 5: Son Savaş
Ejder Kız 5: Son Savaş

9

Serinin diğer kitaplarından daha güzeldi. Finale yakışan bir son oldu. Heyecan doruktaydı. Fantastik bir kitap olmasının yanında bazı bölümlerde romantizm de katılmıştı.

Ejder Kız 4: Kuma'nın İkizleri
Ejder Kız 3: Aldibah'ın Kum Saati
Ejder Kız 3: Aldibah'ın Kum Saati

6

Serinin 3. kitabında anlatım dili biraz değişiyor ve olaylar da daha heyecanlı olmaya başlıyor. İkinci ve birinci kitapta olmayan bir hava katılmış.

Ejder Kız 2: İdhunn'un Ağacı
Ejder Kız 2: İdhunn'un Ağacı

6

Troisi, bu kitabı da 1. kitabın kıvamıyla yazmış. Hiçbir artı yada eksi yok.

Ejder Kız 1: Thuban'ın Mirası
Ejder Kız 1: Thuban'ın Mirası

6

Kurgusu ve konusu çok güzel. Ama okuyunca hiç ağırlığı olmadığını görüyorsunuz. Bence daha iyi betimlemeler ve anlatım biçimleriyle desteklenebilirdi.

Şeytan Marka Giyer
Şeytan Marka Giyer

8

Güzel ve komik bir dizi olay yaşanıyor. Başrolün de güzel bir espiri anlayışı var. Ancak bir süre sonra artık olaylar çok fazla tekrarlandığı hissi veriyor. İnsan da normal olarak sıkılıyor. Filmini izlemek daha eğlenceli olabilir.

Yörünge
Yörünge

10

Yörünge'yi soluksuz okudum! Muhteşem bir kitaptı. Bilim Kurgu yazarlarının kitaba sırf bilim kurgu eklemesi sıkıcı olabiliyor. Gerritsen, işin içine geriliminden tutun da romantizmine kadar koymuş. Çok etkiledim. Marslı gibi filmi de çıkar umarım. Sonlarına doğru çıkan uzaylı ayrıntıları beklenmedik ve sıra dışıydı. Buna bayıldım!