Gamze'nin Dünyası, 15 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Padişah Anaları
Padişah Anaları

4

Okumaya dayanamadığım ve ara ara diyalogları ile iyice hayal dünyasına girip gereksiz ırkçı ve pornografik betimlemeler ile bezdiren bir kitabı yarıda bıraktım. Hakkında okuduğum olumsuz incelemelerin çoğuna hak vermek zorunda kaldım. İlber Ortaylı' nın dediğine inanarak tamamen uydurma ürünü olduğunu varsayarak iyi ki para verip de almamışım, pdf olarak indirip okumuşum dedirtti bana.

Acı Kahve
Sonuncu Kurban
Sonuncu Kurban

6

Poirot romanlarına alışık olan birisi için bu eser oldukça ağır ve hantal ilerledi. Katili baştan tahmin edip haklı çıktım, sebepler ve cinayetin hikâyesini öngörmek imkânsız olsa bile. Zaten kurban baştan kendini ele veriyor ve yaşlı kadın da yeterince ipucu vermişti. Çok da sürekleyici değil ama yazara saygıdan dolayı yine 7 puanı hak etti.

Muhteşem Gatsby
Enki`nin Kayıp Kitabı
Enki`nin Kayıp Kitabı

9

Kitabı epub dosyası olarak ön okuma şansımı kullandım. Kesinlikle okumaya değer, gerçek kitap olarak temin edeceğim.Bilim kurgu gibi görünse de düşündüren eser, atalarımızın öyküsünü sorgulamayı korkmazsanız alın...

Tapınak (Languedoc Üçlemesi, #2)
Tapınak (Languedoc Üçlemesi, #2)

8

Akışına kendimi bıraktığım kitabın hikayesi sürekleyici, olayları bağlamak için her bölümde 1891 ve 2007 yılları arasında gidip geliyor. Kurgusu sağlam, gereksiz betimlemeler ile okuyucuyu yormayan, okumasını tavsiye ettiğim bir kitap.

Trendeki Kız
Trendeki Kız

6

Kitabın konusu fikir olarak iyi olsa da okuyunca zaman zaman muhabbetin gereksiz yere uzadığını ve gidişatın öngörülebilecek kadar basit olduğunu diyebilirim. Katilin kim olduğunu yazarın verdiği ipuçları kitabın yarısına geldiğimde gayet açık gösteriyordu. Miss Marple kitapları bile daha heyecanlandırıyordu beni. Bu puanı hak etmese de emeğe saygımı göstermiş oluyorum.

« geri