KARTALONA, 107 adet değerlendirme yapmış.  (5/16)
Beyaz Zambaklar Ülkesinde
Beyaz Zambaklar Ülkesinde

9

Kİtabı okuduğunuz vakit aklınıza ilk gelen şeylerden birisi daha doğrusu soruladığınız şeylerden birisi "Ülkedeki aydınların görevinin ülkeyi kalkındıracak fikirler üretmekse eğer şu zamandaki aydınlar aydın mı yoksa aydın rolu yapan müsvetteler mi" oluyor. Bir ülkenin kalkınmasının ve gelişip büyümesinin ülke vatandaşaları ile daha doğrusu vatandaşların eğitim ile alakalı olduğunu anlatan muazzam bir eser. Zaten Atatürk önerdiyse boş bir kitap olması da beklenemezdi.

Saklı Seçilmişler - Siz Onları Değil, Onlar Sizi Seçti
Saklı Seçilmişler - Siz Onları Değil, Onlar Sizi Seçti

10

Soner Yalçın'ın araştırmacı gazeteci kimliğinin önplana çıktığı eserlerinden birisi daha. Yaşadığımız olayların arka yüzünü muazzam bir şekilde anlatılmış. Herkesin okuması ve okutması gereken bir kitap.

Aşk Köpekliktir
Aşk Köpekliktir

7

Aşk temalı küçük hikayelerden oluşuyor. Aşk temasını sevenler için tavsiye edilir.

Patasana
Patasana

8

Patasana akıcı ve sürükleyici bir şekilde devam ediyor. Ahmet Ümit'in diğer kitapları gibi.

İsim Şehir Hayvan
İsim Şehir Hayvan

10

Yılmaz Özdil'in kitabını şimdi okuyunca farkediliyor ki üstad o dönemin siyasi olaylarını analiz ederken ileri görüşlülüğü sayesinde bugünümüzü de cok net bir şekilde görmüş. Mutlaka okunmalı ve okutulmalı

Karanlık Sular
Karanlık Sular

7

Öncelikle kurgu olarak güzel bir kitap. Lakin yazar anlatımı her karakterin kendi ağzından yaptığı için okurken durum karmaşık bir hal alıyor. Genel itibariyle sürükleyici olsa dahi karmaşık geldi.

Sen Kimsin?