Semender06, 11 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Fahrenheit 451
Fahrenheit 451

9

algımı geliştiren bir bilim kurgu. çoktan kitapseverlere önerildi bile

Prens
Prens

9

Altını çize çize okuyacağınız didaktik bir eser, önceki değerlendirmemde belirttiğim gibi Sun Tzu - Savaş Sanatı lezzetinde bitirdim.

Çanlar Kimin İçin Çalıyor
Çanlar Kimin İçin Çalıyor

9

Savasin yikiciligi ve sevginin, askin her seyden bagimsiz olabileceginin kitabidir. Harika betimlemeler, ana karakterin zihninden yaziya dokulen bolumler cok etkileyiciydi. Fazlasiyla begendim, daha erken okumadigim icin mutsuzum.

İvan Denisoviç'in Bir Günü
İvan Denisoviç'in Bir Günü

10

Okuduğum kitapta Kreçetovka İstasyonu'nda Bir Olay ve Matriyona'nın Evi de yer almaktaydı. Uzun süredir böyle akıcılıkta eserlere denk gelmemiştim. Betimlemeler şahaneydi.

Ana
Ana

9

Hayat. Bu kitap bir hayat anlatiyor, hatalariyla, tekrarlariyla, zaferleriyle bir hayat. Akip gidiyor. Hayat gibi.

Felsefenin Kısa Tarihi
Felsefenin Kısa Tarihi

9

Dusunce ve dusunme sanati olarak tanimlayabilirim. Harika sirayla ele alinmis dusunurler, mantikli benzetmeler ve en onemlisi genis bir yelpaze. Felsefeyle ilgilenenler icin cep kitabi ornegi.

Cennet | İlahi Komedya 3
Cennet | İlahi Komedya 3

9

Kitabın sonuna yaklaştıkça hissettiğim hissi coşkulanmak olarak tabir etsem yanlış olmaz diye düşünüyorum. Kesinlikle okunması gereken, okundukça okunan bir başyapıt. Dante ve İlahi Komedyadan bahsediyoruz zaten, değerlendirmem naçizane hislerimden fazlasını içeremez, içermemeli.

« geri