baharergene, 11 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Yabancı (Yabancı, #1)
Melekler ve Şeytanlar (Robert Langdon, #1)
Araf (Providence Üçlemesi, #1)
Fareler ve İnsanlar
Fareler ve İnsanlar

8

Okunması gereken klasik kitaplardan. Kısa ve öz olmasına rağmen harika bir dostluk ilişkisi içeriyor. Kitabı bitirdiğinizde, adının neden "Fareler ve İnsanlar" olmasına kadar her şeyin cevabını kendiniz bulacaksınız...

Bir Günah Gibi
Bir Günah Gibi

7

Kitabı okumaya başlarken çok fazla beklentim yoktu ve beni yanıltmadı. Klasik konusuyla ve bilindik karakterleriyle karşımıza çıkıyor. Aslında idare edebilecek bir roman olsa da, aynı konu içinde dönmekten bir süre sonra sıkılıyorsunuz.

Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

10

Neredeyse iki yıl önce herkesin tavsiye etmesi üzerine merak ederek okuduğum tek kelimeyle harika bir kitap. Düşünüldüğü gibi sadece gençlik kitabı olmaktan çok; kanserin, ölümün ve kaderin getirdiği zorlukları da okuyucuya yansıtıyor. Tek sorun, en çok kaptırdığınız yerde bir bakıyorsunuz, kitap bitmiş.

Pabucumun Ajanı -1
Pabucumun Ajanı -1

10

Pabucumun Ajanı, okuduğum en başarılı aşk romanlarından biriydi. Olaylar ve geçen diyaloglar ile kahkahalara boğuluyor ve Tuna'ya bir güzel sövüyorsunuz. Konusu da alışılmış konuların dışında bulunuyor. Tek oturuşta bitirebileceğiniz harika bir roman. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

« geri