baharergene, 11 adet değerlendirme yapmış.  (2/2)
  ileri »
Köle
Köle

10

Okuduklarım içinde ilk 10'a rahatlıkla girebilecek, etkileyici bir kitap. Konusu, karakterleri ve akıcı anlatımıyla her kütüphanenin baş köşesinde olmalı. Fark etmeden kendinizi gülümsüyor bulurken bir anda Edward'a sinirlenebiliyorsunuz. Ardından okurken, Edward'ın sizi etkileyen kelimeleri ile siniriniz uçup gidiyor. Kesinlikle okuduğum her saniyeye değdi! Fazla bekletmeden okuyun!

İlk Aşk (19 Başarısız Denemeden Sonra)
İlk Aşk (19 Başarısız Denemeden Sonra)

5

John Green gibi başarılı bir yazardan, böyle sıkıcı bir roman okumak şaşırtıcıydı. İlk Aşk, sıradan bir konuya sahipken, anlatımı da okuyucuyu sıkıyor. Yarım bırakmak ve bitirmek arasında kaldım ancak bitirdim. Yine de John Green kitaplarını beğenenler, bu kitabı da okuyabilir.

Kızıl Tepe (Red Hill, #1)
Kızıl Tepe (Red Hill, #1)

9

Okuduğum çoğu fantastik kurgudan daha başarılı bulduğum, sürükleyici bir kitaptı. Her sayfada heyecan bir üst seviyeye çıkarken son 20 sayfada bir anda tüm konunun tersine döndüğünü görüyorsunuz. Aniden gelişen, beklenmedik bu sona rağmen "Kızıl Tepe" romanının beğenileceğini düşünüyorum.

12 Yıllık Esaret
12 Yıllık Esaret

8

12 Yıllık Esaret; atölye kitabı olarak başladığım ancak beğenerek bitirdiğim kitaplar arasında yer alıyor. İlk bölümler sıkıcı başlasa da okudukça merak uyandıran başarılı bir kitap. Kütüphanenizde kesinlikle olmalı.

  ileri »