filvebaykuş, 5 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Franny ve Zooey
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

9

bir erkek gözünden nasıl bir kadının platonik aşkını hissedip bu denli içten yazabilir diye düşüneceğiniz.üstüne şapka çıkaracağınız bir kitap

Tekinsiz Hikayeler
Tekinsiz Hikayeler

8

doyle'nin holmesten önce bu kitabını okumuştum. Öyle bir kitap ki size anlatılan bazı hikayeler acaba gerçekten de olmuş olabilir mi dedirtiyor.

Çavdar Tarlasında Çocuklar
Çavdar Tarlasında Çocuklar

9

Değerlendirmeleri okudum ve bir çok arkadaşın bu kitabı okurken çok beklentisi vardı.(benimde ) Belki bu kitap kimi için amerikanın popüler kültürünün bir parçası , kimine göre büyütülmüş bir balon,kimine göre kendinden bir kesit belki de yazarın kişisel özel hayatı bu kitabı daha çok satmasını sağlamıştır. kitabı okuduğumda karakteri kendime benzettiğim yanları oldu. Sanki biri sizinle dertleşiyor yada siz kendi kendinizle konuşuyorsunuz havası oluyor.Size ders verdiği anlar,karakterle dertleştiğiniz birlikte kaçıp yalan söylediğiniz zamanlar oluyor. yazarın bu sözü çok doğrudur. --Bir kitabı bitirdiğinizde, yazar yakın bir arkadaşım olsaydı da, istediğimde onu arayıp konuşabilseydim diyorsanız, o kitap gerçekten iyidir. yani sizde okuyun bir şey kaybetmezsiniz çünkü holden'nin yaşamış olduğu duyguları sizde yaşadınız.

Sineklerin Tanrısı
« geri  ileri »