Pembe Panter, 59 adet değerlendirme yapmış.  (2/9)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)

10

Okudugum ilk Jojo Moyes kitabi.Bu tarz bir sona sahip kitaplari her ne kadar sevmesemde,hayatin gercekleri kitaplarin sayfalarindada var.Hersey mükemmel degil Her zaman düsündügüm ve bu kitap sayesinde tekrardan animsadigim bir sey;Hayat cok güzel ve ne zaman ne getirecegi belli olmuyor.Anin tadini cikarmak gerek

Sol Ayağım (Sol Ayağım, #1)
Handan
Handan

5

İlk defa bir Ayse Kulin kitabindan zevk alarak merakla okumadim.Gezi,olaylarinda sik sik duydugumuz konulari Handan'in hikayesi ile birlestirmesi gereksiz olmus.

Piraye
Piraye

7

Kitabın tek olumlu tarafı akıcı olmasıydı.Fakat günümüzde gerek dizi gerekse başka kitaplarda rastladığımız klasik bir Doğu hikayesi. Hele sonu Türk filmi tadında bitti desem abartmış olmam. Bana kalırsa Piraye hayatıyla alakalı sonu pekte farklı olması beklenmeyen bir kumar oynadı. Ve sonuç ortada şuanda tek merak ettiğim Haşimi değilde Ömeri seçmiş olsaydı nasıl bir hayatı olurdu?

Çöl Çiçeği
Çöl Çiçeği

9

Çölde küçük bir kum tanesiydi.Ve sonra gökyüzünde bir yıldız oldu.Çok etkileyici bir otobiyografi.Dili akıcı,sade ve samimi.Somali,Türkiye yada dünyanın bir çok yerinde kadın olmak zor zanaat.

Koku
Koku

10

Toplumun içinde kaybolan, hiç kimsenin farketmediği ve farketme ihtiyacı da duymadığı bir bireyin kendini farkettirmesinin inanılmaz hikayesi. Hep adını duyup merak etmiştim bu kitabı. Okuyunca merak etmekte haklı olduğumu gördüm. İlginç bir konu, sürükleyici ve etkileyici bir biçimde anlatılmış. Okunması tavsiye edilecek kitaplardan birisi.Özellikle sonu hiç beklemediğim bir şekilde bitti.

Pabucumun Ajanı -1
Pabucumun Ajanı -1

10

Aşk biri Dünyalı diğeri ise Uranüslü de olsa engel tanımıyor :))) Aşırı derecede eğlenceli bir kitap. Aradığınız şey fazlasıyla gülmek,okurken eğlenmekse bence daha fazla geç kalmayın ;)