Zuzu, 8 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Garson ve Mutlu
Garson ve Mutlu

5

Bir bankacı nasıl garson olur ? :) eski bir bankacı olarak bayıldım yaşadıklarına kararlarına :) hayata bakış açınızı değiştirir Fulsen'in yaşadıkları ve verdiği mesajlar siz sevgili ofis çalışanları beyaz yakalılar okuyun lütfen :)))

Bir İkea Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu
Bir İkea Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu

6

Eğlenceli dramatik heyecanlı ilginç bir hikayeydi. Umarım filmi yapılır ( hatta Pi'nin yaşamı gibi olur yapılsa :)

Sıfırdan Başlamak (Benim Hikayem)
Sıfırdan Başlamak (Benim Hikayem)

8

Müthiş mesajlarla dolu dolu bir biyografi. Tam bir hayat dersi kıvamında. Jimi Hendrix'in doğumundan genç yaşta ölümüne kadar olan sürede yaşadıkları kendi anlatımıyla. İnanılmaz etkilendim.

Kimi Sevsem Sensin
Kimi Sevsem Sensin

5

Atila İlhan'ın şiirleri var bu kitapta. Gözlerindeki mav kimin gökyüzü Kirpiklerinin lacivert örtüsü Nabızlarında pişmanlığın gürültüsü Offff en sevdiğim şiirinde beni etkileyen satırlarıydı bu :)

Göğe Bakma Durağı
Göğe Bakma Durağı

6

Turgut Uyar şiirlerini severim. Bu kitabında da şairin seçilmiş şiirlerinden derlemeler var. Her şiirinde beni etkileyen satırlar bulabiliyorum. "Çabuk ol vakit daraldı uçaklar kalkıyor" :)

Tutunamayanlar
Tutunamayanlar

2

Tamam, okuması zor bir kitap. Sabır isteyen bir kitap... Elimde 2 ay sürüklendi ve ben 400lü sayfalarda yarım bırakmak zorunda kaldım. Kitaba konsantre olmanız lazım herşeyden önce. Kişilik olarak çabukcuyum dolayısıyle başladığımı kısa zamanda da bitirmek isterim. Ama bu kitapta olmadı. Bitmedi. Okumayı bekleyen diğer kitaplarimı çok beklettim. Sabırsız davrandım. Ama, söz, bir gün mutlaka bitiricem Tutunamayanlar seni :)

Biz Burada İyiyiz
Biz Burada İyiyiz

5

Bu kitabın Twitter üzerinden çok reklamı yapıldı. Türkiye'ye gelir gelmez de D&R'a almaya gittim. İlk şokum kitabın inceliği oldu. Bir saatte al oku gibi. Hikaye çok kısa olduğu için bitişi de hemen oluyor, ki, okurken içimde başlayan hikaye henüz bitmemişti bile!! Bu da ikinci şokum oldu. Yazar, Gezi kayıplarımız için yaşananlardan yola çıkıp gerçekle uyumlu bir öykü yazmış. Dili herzaman olduğu gibi güzeldi. Kolayca akıp gidiyor..

« geri