LanaSeverim, 26 adet değerlendirme yapmış.  (1/4)
« geri  
Kürk Mantolu Madonna
Buzkentin En Soğuk Kızı
Buzkentin En Soğuk Kızı

5

Vampirlere duyduğum sevgi kitabı çıktığı hafta almama neden oldu.Konusunun vampirleri içerdiğini bildiğim için düşünmeden bütün paramı verdim.İlk başta kitaba 5/5 vermeyi düşünüyordum.Ortalara doğru puanım 4/5'e düştü.Çünkü kitap beklediğim gibi gitmiyordu.Ayrıca beklentim de yüksekti.Yeni yazılan bir çok çağdaş vampir kitabına karşı bu kitaptaki vampirler daha eski kafalı,kandan başka bir şey düşünmeyen varlıklar.Belki kurgu açısından daha gerçekçiydi ama ben canayakın vampirler görmeyi isterdim.Karakterleri de bir türlü sevemedim.Ana karakter Tana her hareketiyle sanki bela arıyormuş gibi geldi.Ve Gavriel'in de daha fazla sahnesi olmasını isterdim.Birde bolca nefretlik karakterler vardı zaten.Aidan Gece.... Ve kitabın sonuna geldiğimizde puanımı 3/5 olarak kararlaştırdım.Sonu öyle ucu açık bitti ki.2.kitap vardır diye düşünüyordum ki yokmuş! Saçma bir son bile denebilir.Hevesim kursağımda kaldı.Okuduğum yorumlarda çoğunluk beğenmiş ama ben beğenemedim :/ Yorumun tamamı: http://kitaptanblog.blogspot.com.tr/2015/07/buzkentin-en-soguk-kzholly-black-yorum.html

Küller (Ashes Trilogy, #1)
Küller (Ashes Trilogy, #1)

8

İlk sayfadan son sayfaya sizi gerilimin,korkunun ve aksiyonun içine sürüklüyor.Gelecekte başımıza gelmesi en olası kurgulardan biri.Yazarın anlatımı sayesinde her karakterden ve her konuşmadan şüphe duyuyoruz.Bir sonraki sayfada ne olacağı merak ediyoruz.Kafa karıştırıcı kurgusu sayesinde bir çok sayfayı tekrar okuyup olayları kavramaya çalıştım.Benden tavsiye boş vaktinizde kafanız rahatken okumanız.

Gündüzsefası
Sonsuza Dek (The Selection, #3)
Sonsuza Dek (The Selection, #3)

8

Serinin en iyi kitabıydı.Akıcıydı.Hiç ara vermeden okumak istedim Bir yandan serinin bittiğine üzülüyorum.Çok basit bir konusunun olmasına rağmen yazarın anlatımı ve gelişen olaylar sayesinde güzel zaman geçiriyorsunuz. Bir yandan da America ile Maxon'ın arasının bir iyi bir kötü olmasından,America'nın tutarsızlıklarından sıkılmıştım.Neyse ki America son kitapta topladı kendini biraz. Asiler hakkında bilgiler öğrenmemiz ve son sayfalarda gelişen olaylar kitaba renk katmış. Serinin sonu ilk kitaptan beri tahmin edilebilirdi zaten. The Heir merakla bekliyorum.Zaten Dex kısa zamanda çıkaracakmış.

Ölmek İçin On Üç Sebep
Ölmek İçin On Üç Sebep

7

Akıcı ve bir o kadarda güzeldi.Ne olduğunu anlamadan 10-15 sayfa okudum.İntihar etmiş bir kızın intihar sebeplerini okumak ürperticiydi.Belki hepsi çok hafif sebeplerdi.Ama çığ gibi büyüdü ve sonuç ortada.Neler yaptığımı ve neler yapmadığımı sorgulamama neden oldu.

Yürüyen Ölüler: İsyan
Yürüyen Ölüler: İsyan

7

Kesinlikle ilk kitabın temposunu yakalayamamış. Yine ilk kitap gibi akıcıydı,zaten 1.sınıf punto büyüklüğüyle de kolay okunan bir kitap.Ama gerek adı gerek kapağı kitapla uyumlu değil.Özellikle kitabın adında da geçen Isyan'ın kitapta ufacık bir yeri var.Aksiyon daha az.Ilk kitaptan farklı olarak tek sevdiğim şey karakterlerdi.Pek beğenmesemde kötü değildi. 

« geri