Ne_Güzel_Bir_Hic, 85 adet değerlendirme yapmış.  (3/13)
Cahillikler Kitabı
Cahillikler Kitabı

4

Eh işte şöyle, böyle bir kitap. Oturup saatlerce zaman verip okunacak bir kitap olmaktan ziyade ara ara gaza basılıp okunulacak türden. İçerisinde bir çok konuya, bir çok ıvırzıvıra yer verilmiş ve konular hakkında yüzeysel bir bilgiye sahip olacağınız, tüm bunların yanında fiyatının içeriğine oranla fazla olduğunu düşündüğüm eften püften bir kitap. Meraklısına duyrulur.

Dar Kapı
Dar Kapı

7

Düşünmekten sıkılıp; sade bir hayata o "dar kapıdan" geçecek insanlara gözcülük etmek adına, umut, umutsuzluk ve belkide büyük bir bekleyiş adına şahitlik etmek için. Velhasılıkelam okuyunuzun efendim.

İslam ve Sanat
İslam ve Sanat

6

Kitabın adından da anlaşılacağı üzere kitap; İslam açından sanatın helallik, haramlık konusuna değinmiş müziğin nasılının, nedeninin haramlığı ve helalliği ile olarak ve ayrıca diğer sanat dallarıyla da ilgili geniş kaynak taraması yapmıştır Yusuf El-Karadavi ele aldığı konuları bir nevi tez antitez mahiyetinde işlemiştir. Meraklısına...

Korkulu Ustalık
Korkulu Ustalık

5

Şiir'e veya T. Uyar'ın kendisi ile ilgili hususi bir merakınız söz konusu değilse yer yer kişiyi sıkabileceğini düşündüğüm bir kitap. Ama benim gibi şiir nedir, ne değildir gibi meraklarınız varsa vakit geçirilebilir bir kitap oluyor.

Yakalanan Zaman / Kayıp Zamanın İzinde (7. Cilt)
Kırmızı Pazartesi
Tanrılar Okulu