nrfsnn_, 5 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Bir İdam Mahkumunun Son Günü
Bir İdam Mahkumunun Son Günü

8

Merakta bırakmasa bile okurken kendinizi kaptırabileceğiniz bir kitap. Sizi idam mahkumu gibi hissettiriyor ve yaşanabilecek her türlü bunalımı, sıkıntıyı, hayal kırıklığını ve umudu anlamanızı sağlıyor. Okurken aslında ne kadar güzel bir şeye yani özgürlüğümüze sahip olduğumuzun farkına varıyoruz. Okunmasını tavsiye ederim.

Son Kamelya
Son Kamelya

7

entrikalarla dolu bir kitap. beğendim ama böğürtlen kışının bende bıraktığı etkiyi sağlayamadı bana. beklentimin biraz aşağısındaydı. ama yine de sevdim. sarah jio ya teşekkürler.

Böğürtlen Kışı
Böğürtlen Kışı

10

Muhteşem ötesi bir kitap. O kadar etkileyici ki Vera'ya üzülmekten bir kaç gün başka bir şey düşünemiyor insan .Claire açısından mutlu son olsa da içimde biraz üzüntü kaldı doğrusu .Sarah Jio'ya teşekkürler.

Tetikçi (Tetikçi John Keller, #4)
Tetikçi (Tetikçi John Keller, #4)

6

Açıkçası Julia karakteri kitaba dahil olana kadar bir hayli sıkıcıydı okumak. Sonrasında eğlenceli bir hale gelse de işlenen cinayetler kanımı dondurdu. okunmasa da olur , çok daha güzellerini okudum. biraz zaman kaybı gibi geldi bana.

Kürk Mantolu Madonna
Kürk Mantolu Madonna

10

Duyguları kağıda dökebilmek için kullanılabilecek en muhteşem sözcükleri içeren kitap. Keşke çok önceden okusaymışım dedirtti bana. Ablamın tavsiyesiyle okudum. İyi ki okumuşum.

« geri  ileri »