Stirnerfroyd33, 29 adet değerlendirme yapmış.  (2/5)
Bakunin Marx'a Karşı
Bakunin Marx'a Karşı

5

Giriş niteliğinde bir kitap.

Yatak Odasında Felsefe
Yatak Odasında Felsefe

9

Diğer değerlendirmelerden anlaşılacağı üzerine ahlakçıların korktuğu , tabularına dokunan bir kitap. Sadeyi gerçekten tabuları kırıp kendini 3-4 yıl karakter olarak öteye taşımak isteyenler okumalı, kitabı okurken ereksiyon olabilirsiniz. Bir kitap okurken haz vermeli. Marki De sadenin bu kitabı kitap okuma alışkanlığı kazanmak için birebir. Küçük büyük herkes okusun +18 felan demeden okunmalı. Ben zamanında bu kitabı pratiğe dökmeye çalışmış ama başaramamış biriydim.

Arjantin Öyküleri
Arjantin Öyküleri

4

Baskısı tükendi, geçen yıl TÜrkiyedeki son baskıyı zar zor edinebilmiştim. Kitapta çeşitli öyküler var, öyküler güzel sıkıcı değil.

Güneş Ülkesi
Güneş Ülkesi

1

Felsefi hayatıma girişimin ilk kitabıydı, ben pek beğenmedim açıkçası :)

Yeni Başlayanlar İçin FREUD
Yeni Başlayanlar İçin FREUD

10

Psikanalizi ve Freudu, çizgi roman tarzında çok güzel bir şekilde basit olarak ele almış yazar. Başlangıç kitaplarından biri.

Bugünü Yaşama Arzusu
Bugünü Yaşama Arzusu

10

Geçen sene kış aylarında okumuştum, hastalık dönemime denk geldi, sıcacık yatağımda hasta hasta bu güzel kitabı okumak beni çok hoşnut etti. Kitap felsefenin tedavi ediciliğinden bahsediyor. Doktor julius ve hastasının kendi psikolojik sorunlarından bahsediyor. Doktor ölümden çekinirken, julius ise cinsel saplantılarından rahatsız. Ve hasta bu kez doktoru felsefe ile tedavi etme teklifinde. Anlatılmaz okunur.

Hızlandırılmış Ateizm Dersleri
Hızlandırılmış Ateizm Dersleri

3

Daha ziyade ateistlerin ve ateizmin toplumsal boyutunu ele almış, felsefi bir şey olarak görmeyin.