ElectronicArts, 195 adet değerlendirme yapmış.  (1/28)
« geri  
Haçlı Katil
Haçlı Katil

8

Yazarın okuduğum ilk romanı ve oldukça hoşuma gittiğini söyleyebilirim fakat katilin öldürme motivasyonu çok zorlama geldi. Daha iyi bir sebep bulunabilirmiş. Finalin finali ise çok ince düşünülmüş.

Anansi Çocukları
Anansi Çocukları

6

Çok bir şey katmayan ama okudukça da sıkmayan bir hikaye. Bana pek hitap etmedi.

Mecburiyet
Mecburiyet

8

Zweig'in en iyi öykülerinden biri bana göre. Savaşlara, savaşta yer alıp almamaya dair kişiyi derinden düşünmeye zorlayan kısa sürede okunacak çok iyi bir iş çıkarmış.

Doğu'nun Limanları
Doğu'nun Limanları

7

Yazarın betimlediği kahraman üzerinden 20. yüzyıldaki savaşlara, isyanlara, etnik ayrımcılığa dair yüzeysel bir bakış görüyoruz bu romanında. Bazı yerlerde daha fazla detaya girilse daha güzel bir roman ortaya çıkabilirdi ama bu haliyle de okunabilir.

Geri Giden Saat
Geri Giden Saat

6

İçerisinde küçük küçük hikayeler bulunmakta. Çoğunu pek ilgi çekici bulmasam da dönemine göre değerlendirdiğimiz de yine de iyi bir hayalgücünün ürünü olduğunu düşünüyorum. Hızlıca okunabilir.

Rahel Tanrı’yla Hesaplaşıyor
Rahel Tanrı’yla Hesaplaşıyor

7

İçerisinde 3 kısa hikaye bulunan hızlı okunabilir bir kitap. Hikayeleri çok çarpıcı bulduğumu söyleyemem.

İhanet Noktası
İhanet Noktası

8

Hoşuma gider bir kitap oldu fakat olay örgüsünde bazı kısımlar fazlaca zorlama geldi. Onun dışında NASA'ya farklı bir bakış olmuş.

« geri