ElectronicArts, 182 adet değerlendirme yapmış.  (2/26)
Dünya’nın Ucundaki Fener
Dünya’nın Ucundaki Fener

5

Jules Verne'i çok sevmeme rağmen bu kitabına ısınamadım bir türlü. Çok basit ve çocuksu olay akışıyla maalesef tatmin etmedi.

Sihirli Takı
Sihirli Takı

5

Serinin önceki kitaplarının altında ve aşırı basit, çocukça kısımları var. Akıcı şekilde ilerliyor fakat basit kısımlar çok sıkıcı geldi bana. Seriyi tamamlamak için okudum.

Karanlığın Gözleri
Karanlığın Gözleri

7

Gerilimi çok yüksek olmasa da akıcılığıyla ön plan çıkan bir roman. Yazarın, zamanında covid salgınına benzer durumu da yakalamış olması gerçekten ilginç.

Kumsalda
Kumsalda

10

İthaki bilimkurgu serisi içinde açık ara en beğendiğim kitap oldu. Sebebi bile tam bilinemeyen bir savaşın sonucunda radyasyonun güney yarımküreye yayılırken insanların son ana kadar gelecek yıllarını planlaması, günlük rutinlerine devam etmesi ve ölümü birlikte kucaklayacak olması sebebiyle mutlu olan çift bile bize ne kadar dokunaklı ve hüzünlü bir hikaye olduğunu göstermekte. Kesinlikle okunmalı diyorum. Tek kelimeyle olağanüstüydü.

Ay Işığı Sokağı
Ay Işığı Sokağı

7

Stefan Zweig sevdiğim yazarlardan biridir fakat bu kitabı iyi olmasına rağmen abartıldığı kadar çarpıcı gelmedi bana. Kısa kısa depresif hikayelerden oluşuyor.

Beşinci Senfoni
Beşinci Senfoni

8

Yazarın ilk okuduğum kitabı gayet iyi buldum. Akıcı, sürükleyici ve sürpriz sonlu. Bazı yerlerde çevirmen hataları olduğu çok belli. (Kokain ve matematik çok popülerdi. Burada matematik değil meth olması gerekiyor). Ufak tefek tutarsızlıkları da göz ardı edip okuyun derim.

Yaşam Sinyali
Yaşam Sinyali

9

Yazarın tüm kitaplarını okumuş biri olarak bu kitabında aksiyonu biraz daha az fakat bilimsel bilgileri daha fazla tutmuş olduğunu belirteyim. Uzay, evren, evrim, yaşam konularını temel alıp astronotların uzaydaki yaşamlarını da bize aktarmasıyla çok ilgi çekici ve güzel bir roman.