gbfb35, 64 adet değerlendirme yapmış.  (1/10)
« geri  
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri (En Sıradışı Vakalar)
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri (En Sıradışı Vakalar)

8

Prof. Dr.Gary Small adında bir psikiyatristin meslek hayatı boyunca ilgilendiği 15 sıra dışı vakayı roman tadında yazdığı bu kitabın hepinize çok faydası dokunacaktır. Okurken hem roman tadını alacak hem de çeşitli bilgiler edineceksiniz. Son bölümdeki vaka çok şaşırtıcı ve hüzünlü, benden söylemesi. Mutlaka okuyun.

İsimle Ateş Arasında
İsimle Ateş Arasında

4

Tam bir hayal kırıklığı. Çok sıkıldım. Bir kitabı yarım bırakmak huyum olmadığı için bitirene kadar işkence çektim. Lafı çok dolandırmış. Nazan Bekiroğlu'na yakışmadı.

Serenad
Serenad

9

Muhteşem bir kitap. Kardeşimin Hikâyesi' nden çok çok daha güzel. Zülfü Livaneli'nin kitapları hızlı okunuyor. Dili basit. Bu yüzden akıcı oluyor. Konusu harika. İnsanı derinden etkiliyor ve çok duygulandırıyor. Tarihî bir nitelikte olması cazibe katıyor. Favorilerim arasına girdi.

Daha
Daha

5

'Kayra ile Kinyas' ve 'Az'dan sonra okuduğum 3. Hakan Günday kitabı. Ve son olacak. İlkinin yerini hiçbiri tutmuyor. 'Az' da fena sayılmazdı. Ancak bu çok kötü. Konu rezil. İğrençlik diz boyu. 5 yıldızı sırf dili çok ustaca kullandığı ve zekâsına hayran olduğum için verdim.

Aynalar Koridorunda Aşk - Genişletilmiş Yeni Baskı
Aynalar Koridorunda Aşk - Genişletilmiş Yeni Baskı

9

İnsan ruhunu besleyen terapilerden oluşan muhteşem bir kitap. Yazar; sarı, beyaz, gri ve kırmızı karakterleriyle hepimizin çektiği acıları, bunalımları kısacası mutsuzluklarımızı gün yüzüne çıkarıyor. Siz hangi renksiniz?

Yeni Dünya
Yeni Dünya

8

13 adet hikâyeden oluşan ve Anadolu'nun 1930'lu-1940'lı döneminin panoramasını önümüze seren güzel bir Sabahattin Ali kitabı. Hikâyeler genelde hüzünlü ve iç parçalayıcı. En çok Hasanboğuldu adlı öyküden etkilendim. Kitapseverlerin okuması gerekir.

Alparslan
Alparslan

7

IV. Murat romanındaki hazzı bu kitapta alamadım. Genelinde Alparslan'ın gençlik yıllarından uzun uzun bahsetmiş. Malazgirt Savaşı'na kitabın sonunda kısa bir yer ayırmış. Beklediğim gibi çıkmadı; ancak ne de olsa bir Okay Tiryakioğlu kitabı. Okunabilir.

« geri