sezginatikk, 20 adet değerlendirme yapmış.  (1/3)
« geri  
Ve Dağlar Yankılandı
Ve Dağlar Yankılandı

6

Diğer iki kitabına bakarak çok da sürükleyici değildi. Bir süre sonra kimin hikayesini dinlediğinizi takip edemiyorsunuz. Yinede okunur.

Kazanan Yalnızdır
Kazanan Yalnızdır

6

Roman polisiye tarz yazılmış gibi, ilgi çekici ve akıcı. Ünlüler zenginler ve süper sınıf diye tabir edilen elit tabakanın yaşamına çarpıcı bir bakış. Tavsiye ediyorum. Herkese iyi okumalar

Gün Olur Asra Bedel
Gün Olur Asra Bedel

7

Bozkır hayatına, o yillarin siyasi ve toplumsal atmosferine deginmesi ve bunları tasvir etmesi kitap acisindan doyurucu geldi bana. Yazarin okudugum ilk kitabı ve diger kitaplarini merak ediyorum.

Şeker Portakalı (Zeze, #1)
Dünyayı Değiştiren Beş Denklem
Dünyayı Değiştiren Beş Denklem

10

Hayatımızı etkileyen büyük buluşlara imza atan insanların yaşadıklarına sıkıcı olmayan akıcı bir dille farklı bakış sunulmuş kitapta. Okuyan bilim tarihi hakkında güzel şeyler öğrenir.

Beyoğlu'nun En Güzel Abisi
Beyoğlu'nun En Güzel Abisi

10

yine ahmet ümit yine şaşırtıcı son. istanbulun köhne yerlerindeki yaşamlara dair izlenimler ve özellikle gezi parkı direnişi yorumlarını çok beğendim. ayrıca kitapta kendini de çok ince yermesi hoşuma giden ayrıntılardan. her zamanki gibi tavsiye ediyorum...

Ustam Ve Ben
Ustam Ve Ben

10

Elif ŞAFAK her yeni kitabında gücüne güç katıyor. Ustam ve Ben tam bir usta işi olmuş gerçekten . Şiddetle tavsiye diyorum.

« geri