Pnrgrss, 23 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Kahperengi
Kahperengi

7

Hande Altaylı'nın en keyifle okuduğum romanıdır. Narin karakterinin başarı hikayesi okuyanı mutlu ediyor. 'Merhamet' dizisiyle beraber magazinsel bir değer kazanmıştır. Ara ara diziye göz gezdirdiğimde aaaa bunlar da kim kitap çoktan bitti üstüne senaryo yazmışlar demekten kendimi alamıyorum...

Aşka Şeytan Karışır
Aşka Şeytan Karışır

6

Kitabı okuduktan sonra, yazarın Fatih Altaylı'nın eşi olduğunu öğrendiğim kitaptır. Akıcı, okuması keyifli bir kitap. Yine de Hande Altaylı dediğimde favorim Kahperengi dir.

Yaban
Yaban

7

Yalın ve gerçekçi bir anlatımla Anadolu'nun kurtuluş savaşı mücadelesini anlatan ; topluma aykırı bir adamın tarih ve aşkla bezenmiş hikayesidir.

Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu

6

Zamanına göre değerlendirildiğinde okunabilir dediğim kitaplardan.. Ortaokul çağlarındaki çocuklarımıza önerilebilir. Sonuçta Peyami Safa Türk edebiyatının önemli yazarlarındandır.

Sefiller
Sefiller

9

Iki kere okuyabildiğim nadir romanlardandır. Roman demek çok basit olur. Sefiller bir dünya klasiği, baş yapıttır...

Eylül
Eylül

6

Lise çağlarında öğretmen tavsiyesine okuduğum, o yaşlardaki gençlere önerebileceğim bir kitaptır. Türk edebiyatının ilk psikolojik romanı olarak adlandırılması nedeniyle bilgi yarışmalarında karşımıza çıkma ihtimali yüksektir.

Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades, #2)
Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades, #2)

5

Geniş fantazi dünyasına sahip bir ev hanımı yazarın üçlemesinin ikincisidir. Serinin ilk kitabı Grinin elli tonu yüksek oranda fantazi içerirken, daha konulu olmuş diyebildiğim ikinci kitaptır. Benzer sahnelerin birbirini tekrarlamasıyla üçüncü kitabı alıp henüz okumadığımı söylemek isterim. Okumamakla da çok şey kaybetmediğimi düşündüğümü de söylemek isterim.