lfslnryz, 60 adet değerlendirme yapmış.  (1/9)
« geri  
Mütevazı Bir İntikam
Mütevazı Bir İntikam

10

Afili Filintalar'da gezinirken kuş lokumları sayesinde tanıdığım cici adam Bahadır Cüneyt Yalçın. Kitabı genel olarak özetleyecek üç kelime; Kuş Lokumu kutusu. :) Allah bu adamları çoğaltsın, bu romanları artırsın bi de tanışmak nasip olursa daha da bir şey kalmaz içimde. :) Okuyun efendim, okutturun..

Uyumsuz (Uyumsuz, #1)
Uyumsuz (Uyumsuz, #1)

10

Açlık oyunları gibi.bu iki kitap aynı kokuyor.

Yerim Seni ÖSS
Yerim Seni ÖSS

10

yani zaman kaybı olarak görenler olabilir ama motive ediyor, en azından minik bi tebessüm bırakıyor yüzünüzde. o yüzden iyi bir kitap.

Yoklar
Yoklar

10

Kitabı uzun uzun okudum. bir sene geçti 2. kitabı okudum karakterleri unutmamıştım. gayet akıcı ve güzel

Her Temas İz Bırakır - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
Her Temas İz Bırakır - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

10

Kitabı sevindirik sevindirik okuyup her şeyi öğreniyorsunuz, ama Emrah Serbes bu öyle basit bir kitap gibi gelir mi sonu? Hayıırrr! Kitabı kapattığınızda vereceğiniz tepkiden adım gibi eminim; ''Saçma sapan konuşma!''

Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları
Uçan Halıların Ayrodinamik Sorunları

9

Ahmet Mümtaz Taylan'ın yorumu sayesinde merak ettiğim, kapağıyla beni cezbeden, Murat Menteşvari cici kitap... Murat Menteş'in romanlarına göre daha sade bir anlatım, daha sade olaylar.. Hafif çerez gibi bi şey yani. Okunur.

Kitap Hırsızı
Kitap Hırsızı

9

Kitabı saniyeler önce kapattım. Diyebilirim ki, son 50 sayfası insanın kalbine bir hançer saplayıp çevirmekle eş değer. YAHUDİLER ve DUYGU SÖMÜRÜSÜ; Bu kitabı okumadan önce yahudilerin sürekli duygu sömürüsü yaptığıyla ilgili birçok yorum okumuştum, kitaba ön yargıyla başladım. ''Körü körüne yahudilere hak verirsem'' endişesiyle okudum kitabı. Bazı yerlerinde yahudiler için üzüldüğüm oldu. ama söz konusu olan insan hayatı ve bosnadaki dindaşlarıma üzülüyorsam, Allah'ın yarattığı Alman yahudisine niye üzülmeyeyim dedim. Adamlar işini biliyorlarsa onlara hak verip kendimiz de onlar kadar çalışmalıyız. KİTAP, ÜSLUP vs.; Kitap başta karmaşık geliyor cünkü enteresan bir tarzı var. ne de olsa hiçbirimiz daha önce azrailin ağzından bir hikaye dinlemedik. Başta çevirmene kızdım ama alışınca çevirmenle bi alakası olmadığını, kitabın üslubunun böyle olduğunu fark ettim. Yürekten gelen iki damla gözyaşını sonuna kadar hak etti. :) keyifli okumalar!! :)

« geri