Big10Doss, 146 adet değerlendirme yapmış.  (4/21)
Öteki
Öteki

10

Golyadkin isimli devlet memuru olan ana karakterimiz uşağı Petroviç'le birlikte mütevazı bir hayat yaşamaktadır. Galyadkin bir sabah işe gittiğinde adı, sanı, tipi ve her şeyiyle tıpatıp kendisine benzeyen Öteki ile karşılaşır. Kahramanımız yavaş yavaş kendi sonunu hazırlar.

Yürüyen Ölüler: Miras
Yürüyen Ölüler: Miras

7

Valinin Düşüşünün devamı. Aslında kitabın ismide Valinin Düşüşü Bölüm 2 niyese bizimkiler hayal güçlerini kullanmışlar yine :D Valinin Düşünün kalan yerinden devam ediyor, vali biraz hırpalanmış hatta birazda değil baya baya hırpalanmış. Lily Caul liderliği geçici olarak ele alıyor. Vali ayağa kalktığında ise tek bir şey söylüyor: -Hapishaneye saldırılacak. Ayrıca çok çeviri hatası vardı.

Sherlock Holmes ve Ölülerin Bilgeliği
Sherlock Holmes ve Ölülerin Bilgeliği

9

Bu sefer korktuğum başıma gelmedi, çok çok güzel bir kitaptı. Yazar Sherlock Holmes ve fantastik ögeleri birleştirmiş ve ortaya müthiş bir yapıt çıkmış.

Örümcek Ağında Dans
Örümcek Ağında Dans

4

Korktuğum başıma geldi daha giriş kısmında Watson yerden yere vuruluyor. Zaten konuyu anlatanda Watson değil, Sherlock'un kuzeni ve kuzeninin eşi, işin tuhafı bu iki kişide doktor. Neyse yazar farklı olmaya çalışmış ama Sherlock'un içine etmiş. Keşke bu romanı Sherlock'u kullanmadan yazsaydı o zaman daha az hayal kırıklığına uğrardım.

Moriarty (Sherlock Holmes Öldü Karanlık Geri Döndü)
Moriarty (Sherlock Holmes Öldü Karanlık Geri Döndü)

10

Amerikalı bir ajan ve İngiliz bir dedektifin Sherlock Holmes öldükten sonra yaşadıkları bir olayı anlatıyor. Muazzam bir kitaptı.

Yürüyen Ölüler: Valinin Düşüşü
Yürüyen Ölüler: Valinin Düşüşü

7

Serinin ilk kitabını çok sevmiş, ikinciden ise neredeyse nefret etmiştim, üçüncü kitap ise birinciyi aratmayacak kadar güzel, diziden tanıdığımız 3 güçlü karakterde dahil edilmiş ve meraklandırıcı bir sonla bitmiş kitap. Dördüncüyü hemen alıp okumak istiyorum.

Talulla'nın Yükselişi (Son Kurtadam, #2)
Talulla'nın Yükselişi (Son Kurtadam, #2)

7

Öncelikle Talulla'nın Yükselişi, Son Kurtadam'dan güzeldi. Ancak ilk kitaptaki akıcılık sorunu bu kitapta da devam ediyor. Kitabın ilk başları mükemmel, ortaları vasat, son kısımı gene mükemmel.