İremGök, 7 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
Empati
Empati

7

Kesinlikle yarım bırakılacak bir kitap değil.En yakın zamanda yeniden başlayacağım. Okuduğum kitaplar arasında karmaşadan yok olan bir kitap :((

Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)
Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)

7

Kitabının filminden daha güzel olduğunu söylememe gerek yok galiba. 3 kitabını da okudum. Eğer fantastik bir kurgu arıyorsanız.İlk bu kitaba uğrayın derim. Aşkın da içinde bulunduğu bu kitap okunması gerekenlerden.

Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)
Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)

8

Ağlamak istemiyorsanız lütfen okumayın.''diyerek başlıyorum. Gerçekten söylenecek fazla bir söz yok 3-4 gün şiş gözlerle gezmeme sebep olan mükemmel bir kitap. İnsana resmen senden kötüleri de var.Bak.Gör.Oku.Dedirten bir kitap.. Ağlamayı sevmediğim ve bu kadar ağlatan bir kitap olduğunu bilmediğim için biraz kötü hissettim. Ama okumazsanız çok şey kaybedersiniz :'))

İskender
İskender

5

Elif Şafak'ın okuduğum kitapları arasında aşağıda kalan bir kurgusu vardı. Kesinlikle yazdıklarına bir şey söylenemez. Oldukça akıcı, duru bir dil kullanılmış. Ama aile ağacı fazla karışık.İlk 60 sayfada belki dönüp 5 defa bakışımdır. Güçlü karakterleri olan bir romandı. Ama sonu beklediğim gibi değildi. Yani Pembe'ye olanlar ya da olmayanlar mı desem? O yüzden bu kitap gözümde beş puandır..

Sevginin Son Dileği (Blossom Street Serisi 7)
Sevginin Son Dileği (Blossom Street Serisi 7)

10

Harika.Harika.HARİKA.. Debbie'nin bütün kitaplarına tepkim bu oluyor. Bayıldığım bir yazar. Okumadığım bir kitabı bile yok. Bu kitapta Küçük Mucizeler Dükkanı serisinin 7.kitabı Debbie kitaplarını okuyanlar bilirler. İlk kitaplarında 4 kadının hayatı anlatılıyor. Sonra yeni kişilikler ile tanışıyoruz.Bu bazen bir kitap sadece onun hayatı anlatılarak oluyor. İşte bu kitapta karısının kanserden ölümünden bir yıl sonra verilmesini istediği bir mektupla başlıyor. Peki mektupta ne mi yazıyor? İşte onu merak edin istiyorum. Çünkü bu istek akıl almaz bir istek.Aynı zamanda fedakar bir istek.. Eğer vampir, kurtadam, bilimkurgu,fantastik kitaplardan sıkılırsanız Debbie hep yanı başınızda dursun derim. Çünkü aslında benim tarzım olmayan bu kitapta farketmeden hikayenin içinde bulunmama sebep oluyor. --NOT-- Kapakta en sevdiğim renkler kullanılmış ancak daha güzel bir şey tasarlanabilirdi.Ve o yazıların parlaması en nefret ettiğim şey. BU YÜZDEN 9 PUAN..Demeyeceğim ama kapak önemli sonuçta..Yinede Debbie'nin suçu yok ^-^

İşaret (Gece Evi, #1)
İşaret (Gece Evi, #1)

6

Bu seri yanlış hatırlamıyorsam 10 ya da 11 kitap. Serinin 10 kitabınıda okumuş biri olarak 8. kitaba kadar iyi gittiğini söyleyeyim ama sonrası o kadar saçma oldu ki ilk defa bu kadar kitabı okuduğuma üzüldüm. İşaret ile hiç tanışmamayı o sürede başka kitaplar okumayı diledim. Kitapta gelen yepyeni karakterler ve kitapta bağlandığım en güçlü kişilikleri yazarımızın atması ile seri berbat bir hal aldı. 2 yazarın yazdığı bu kitaptan bu iki düşünce insanının bir araya gelmemesi gerektiğini çıkarıyorum. Not:Seri 4 puanlıktır ama İşaret 6 puan alabilir..

Fısıltı (Fısıltı, #1)
Fısıltı (Fısıltı, #1)

9

Gerçekten okunabilecek en harika serilerden biri. Patch ve Nora'nın aşkı, Patch'in kovulmuş bir melek olması, olasılıklar ve imkansız olanlar.. Her sayfayı diğer sayfaya geçebilmek için okudum ve 1 günde bitirdiğim için kendime kızdığım muhteşem kitap..

« geri  ileri »