bir varmış bir yokmuş, 22 adet değerlendirme yapmış.  (1/4)
« geri  
Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)
Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)

7

Kitabın başındaki tempo iyiydi. sonrasinda tempo düştü, gereksiz bulduğum yerleri zorla okudum, "Hmm belki birazdan hereket gelir" düşüncesiyle.. ama sona kadar sabretmeye değer, hakketten ters köşe oldum. John Verdon'un kitapların başında biraz heyecanlanirsin sonra sıkılmaya başlarsın.. sürekli oturup gurney ve digerlerin varsayimlari yapmalarını okursun.. kitabin sonunda ama kaymağını yersin.. Diğer Kitapları da böyle.

Kocan Kadar Konuş
Kocan Kadar Konuş

10

Çok eğlendim :) çerezlik bir kitap. Kafa dağıtmak için bire bir.

Peter Pan Ölmeli  (Dave Gurney, #4)
Peter Pan Ölmeli (Dave Gurney, #4)

5

Sürekli var sayimlar sürekli oturup tahminler yürütmeler... artık ne zaman harekete gececekler diye düşünüp dururken çaresizce sayfaları çevirip okuduğum kitap. Çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bu kitap. Bu kadar sıkılacağımı hiç sanmıyordum. Sadece "Peter Pan" ın varlığı bir nebze de olsa heyecan yarata bildi bende. Onun dışında bir an evvel bitse artık bu kitap dediğim kitaplardan biri..

Sevgilimden Son Mektup
Sevgilimden Son Mektup

9

Kitabın başında bundan bişey çıkmaz diye hevessiz okumaya başladığım kitap bit kaç sayfa sonra beni kendine bağladı. Neredeyse soluksuz okudum, elimden birakamadigim kitaplardan biri. kurgusu çok güzel, anlatım tarzı hiç sıkmadı.

Açlık Oyunları (Açlık Oyunları, #1)
Aşka Şeytan Karışır
Aşka Şeytan Karışır

8

Yıllar öncesi yazlıkta die okuduğum bir kitap. keyifle okumuştum. Tam bir çerezlik kitap. o zamanlar daha cocuksuydum şu an ne derdim bilmiyorum ama o zamanlarda sevmiştim. Akıcı bir anlatımı vardı.

Sisle Gelen Yolcu
Sisle Gelen Yolcu

8

Sonu hayal kırıklığı.. çok farklı hayal etmiştim sonu.. baştan sona kadar güzel sürükledi çok büyük heyecan oluştu sonunda ama böyle vasat baştan savma bi son beklemiyodum. Genel olarak iyiydi ama.

« geri