BurcuDurmaz, 54 adet değerlendirme yapmış.  (2/8)
Halime Kaptan
Tanrının Unutulan Çocukları
Tanrının Unutulan Çocukları

10

Bence çok iyi bir kitaptı. Arkadaşlığı iyi anlatmıştı. Ayrıca Jasper karakterine bayıldım ya! Öneririm, okuyabilirsiniz.

Işın Çağı Çocukları
Köpek Düşleri  (Wolfe Brothers #1)
Köpek Düşleri (Wolfe Brothers #1)

5

Yazarın bu kitabını okuduğumda hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmeliyim. Kitap hırsızı ve Hiç Kimse Sıradan Değildir'in yanında o kadar sönük ve o kadar öylesine yazılmış ki onları yazan nasıl olur da bunu yazabilmiş diye düşündürüyor insanı.Gerçekten! Ya o iki kitap tesadüftü ya da bu kitap gerçekten öylesine yazılmıştı. Yine de okunabilir bir kitap. Bazı kitaplar o kadar sıkıcı oluyor ki ileriki bölümlerde düzeleceğini bilen ve okumayı çok seven ben bile sıkılıyorum ama Allah'tan bu kitapta o olmadı. Yani bu anlamda benden 5 puan aldı. Ve son bir şey daha! Yanlış hatırlamıyorsam İt Dalaşı diye bir kitabı daha vardı. Şimdi, onu almak istiyorum ama korkuyorum açıkçası sizce almalı mıyım?

Kitap Hırsızı
Kitap Hırsızı

10

Kitap çok güzel ama heyecan açısından Hiç Kimse Sıradan Değildir daha güzel kitaptı. Yani Kitap Hırsızı daha güzel demişlerdi de o yüzden yazayım dedim. İlk olarak. Kitabın sonlarında ağladım. Kitabın içeriği hakkında fazla yorum yapmak istemediğimden nedenini yazmayacağım. Ayrıca Max ve Liesel'in dostluğu çok hoştu. Sonra Rudy ve Liesel dostluğu da tabi ne kadar dostlarsa :D Ay Rudy deyince ağlayasım geliyor. Daha faazla bir şey yazmak istemiyorum. Çok güzel bir kitaptı ama her zamanki gibi beklentileri yükseltmek istemediğimden herkesin okuyabileceği bir kitap, öneririm diye yazımı sonlandırıyorum.

Hiç Kimse Sıradan Değildir
Hiç Kimse Sıradan Değildir

10

Gerçekten okunmaya değer bir kitap. Kitabın her satırını okurken içimde heyecan vardı. Bir sonraki cümlede neler olacağını tahmin etmek kolay değildi ve bu kitabı elimden bırakmamam için bir sebepti. Yazarın anlatım tarzı da olayların akışını çok iyi anlatmıştı. Markus Zusak'dan okuduğum ilk kitap olduğu için karşılaştırma yapamayacağım diğer kitapları ile ama bu kitap gerçekten harika! Herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca size bir şeyler katan bir kitap. Not: Olumlu eleştirilerden dolayı lütfen beklentinizi yüksek tutup kitabı okuduğunuzda hayal kırıklığına uğramayın.

Gül ve Avcı
Gül ve Avcı

8

Asude internetten de takip ettiğim başarılı bir yazardı zaten. Kitabının çıkması beni sevindirmişti hatta kitabı almaya gittiğimde heyecanlanmıştım. Kitabı da alır almaz okumaya başlayamadım zaten çünkü araya zaman girmesini istemedim. Ne yazık ki buna engel olamadım. Araya zaman girerek okuduğum için açıkçası bana mükemmel gelmedi ama yine de beklentimin üstündeydi. Özellikle kitabın başı ve sonu. Aslında mutlu sonları sevmem ama oradaki espriler falan hoşuma gitti. Bu tarzda yazılmış kitaplarda genellikle duygusallık ağır basar, hatta bu tür kitapların hiçbirinde ben güldürecek bir yere rastlamadım. Her neyse... Eğer ki kitabı araya zaman girmeden okusaydım daha çok beğeneceğime emindim. Yine de beğendim çok beğendim. Yalnız ben en çok Albert karakterini beğendim. Belki de bu aşka vesile olduğu içindir. Açıkçası Julian'ın aşkım seviglim falan demesi bana yapmacık geldi. Onun buz gibi gözleri sanki buna engeldi. Ya da ne bileyim sanki biraz daha zaman içinde gerçekleşebilirdi. Mesela Albert'ın anne demesi gibi. Neyse yorumum bu kadar. Ben en çok pabucumun ajanını merak ediyorum. Umarım o da en kısa zamanda okurlarla buluşur.