tanerkandemir, 76 adet değerlendirme yapmış.  (3/11)
Hiçbir Şey Eskimez Mutluluk Kadar
Hiçbir Şey Eskimez Mutluluk Kadar

5

Oscar Wilde'ın kitablarındaki ve öykülerindeki sözlere yer verilmiş aforizmalardan oluşuyor kitap. Sıkı bir Oscar Wilde takipçisi olmama rağmen, konu bütünlüğü olmadan, aforizmaların havada kaldığını gördüm. Oscar Wilde, hikayeleri ile, tasvirleri ile daha bir güzel..

Vadideki Zambak
Vadideki Zambak

4

Hikaye, dar bir çerçevede ilerliyor ve öyle devam ediyor. Bir çok kısmı, oldukça fazla sıkıcı..

Küçük Arı
Küçük Arı

4

Hikaye çok dar bir kalıpta geçiyor. Yazar bol bol betimleme yapmış. Farklı ağızlardan anlatmaya çalışsa da, farklı bakış açısı yakalayamamış aslında. 3. çeyreğinde farklı yöne gidecekmiş gibi bir hava veriyor. Ancak sıradanlık çizgisinden taviz vermeden bitiyor roman. Yeni Uçurtma Avcısı yorumları biraz fazla iddialı.

Şeker Portakalı (Zeze, #1)
Şeker Portakalı (Zeze, #1)

9

Boğazımı düğüm düğüm eden bir kitap. Çocukları, çocuk olmayı ne kadar önemsememiz gerektiğini hatırlattı tekrardan. İnsanlarla iletişim kurmanın, yaşı ne olursa olsun onlara değer vermemizin ne kadar önemli olabileceğini gözler önüne seriyor.

Ruhi Mücerret
Ruhi Mücerret

9

Murat Menteş'in hayal gücüne, zekasına hayran kaldım. Yarattığı karakterler çok başarılı. İnanılmaz eğlenceli bir kitap. Hiciv gücünüzü geliştirmesi kaçınılmaz..

Aynı Yıldızın Altında
Aynı Yıldızın Altında

6

Sağlık üzerine, hastalık üzerine yazılan kitaplar genelde vurucu oluyor. Zaman zaman duygulandırıyor. Çoğu zaman eğlendiriyor. Hazel karakterinin gerçekçi bakış açısı etkiledi beni.

Deriden Kültüre (İnsanın Korunakları, #1)
Deriden Kültüre (İnsanın Korunakları, #1)

6

Yaşantımızla ilgili bazı kararları, hiç arka planında neler olup bittiğini düşünmeden veriyoruz. Üstün Hoca bunların arkasında yatan sebepleri açıklıyor. Özellikle kültür olan kısımları hoşuma gitti. Arada güzel örnekler ile de, sıkıcı olmasının önüne geçilmiş..