Sewimce, 71 adet değerlendirme yapmış.  (1/11)
« geri  
Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades, #2)
Karanlığın Elli Tonu (Fifty Shades, #2)

6

Kendini okutturuyor eğlenceliydi fakat aman aman bir yanı yoktu :) cinsel öğeler sıradışı gibi olsada aslında abartılacak kadar birşey yoktu bence, BDSMilişki olduğundan daha yumuşatılmış bir şekilde aktarılmış kitaba.Bu arada BDSM nin ne olduğunuda bu kitap reklamları ve orda burda paylaşılan yorumları sayesinde öğrendim. Christian Grey bildiğimiz aşk romanlarındaki gibi kusursuz ve sevdiği kadına körkütük bağlanmış gözü başka kimseyi görmeyen aşık erkek modeli sadece saplantılı ve sıradışı bir cinsel yaşamı var ama bu konuda bence Anastasia daha korkulması gereken bir kadın :) Okuyanlar anlamıştır ne demek istediğimi okumayanlar ise okuyunca hak verirler bana bence.

Yaz Aşkı
Yaz Aşkı

10

İnternette amatör hihayeler ararken tesadüfen buldum ve okumaya başladım fakat yok böyle bişi :))).. Onca kitap okudum kah güldüm kah ağladım ve eğlendim fakat ilk defa bir kitabın başından sonuna aralıksız güldüğüm ilk ve tek kitap :)... Eğlenceli ve yer yer okadar duygusal ki şaşırıyorsunuz bu kadar güldüren bir kitap da böyle bir duygusallıkla karşılaşınca... Bu hikaye benim için en özeller arasında ve kesinlikle ama kesinlikle okunmasını tavsiye ederim. :) ... Ben hikayeyi PDF yaptım ve kitaplarım arasına ekledim ... Okumak isteyen bu Link den okuyabilir ( http://www.kafiyesiz.com/?p=299 )veya isteyene PDF gönderebilirim :) İndirmek isteyen de bu Link den indirebilir . http://www.sanal-kitap.com/bookdetail.php?bookid=13426

Ruhun Ateşi  (Ateş Serisi-2 )
Ruhun Ateşi (Ateş Serisi-2 )

10

Hiç şüphesiz beklediğim gibi muhteşem bir kitapdı Çalıştığım için sadece akşamları okuyarak bukadar zamanda bitirdim yoksa 1 günde yalayıp yutardım :).... İlk Kitap Aşkın Ateşi'nde tanıdığımız soğuk ve kayıtsız adam Brendan kendine yakışır şekilde hikayesindede aynı soğukluğunu ve gıcıklığını devam ettirip beni küplere bindirdi itiraf ediyorum Fakat bu adam sevgisini kendi anlayamadıki birde göstermeyi becersin :)) Sevgili Sophie ♥ sana hayran kaldım. Katıksız bir çirkef olan kuzeni Liliana dan intikam almayı planlarken yanlış ağaca tosladı ve kendini Buz gibi soğuk Brendan'na aşık ve onunla evli buldu ama dertleri bittimi ? Hayır zavallım :)... Bu kitapda İsabel ve kızı Kate yi de sıksık görmek acaip eğlenceliydi bu anne kıza bayılıyorum :)) ve Maddy Hele sen beni şoke ettin :D sen neymişsin be canım... Kitabın bazı kımlarını ağzım kulaklarıma yapışmış bir şekilde okurken birden kendimi küçük bir gerilim romanının içinde buldum yemin ederim tüylerim sıksık diken diken oldu... İşte bunu beklemiyordum ! acaba gerçek bir gerilim romanı okuduğumda bukadar gerilirmiyim merak ediyorum :))... Kesinlikle okunması gereken bir seri .

Kara Gönülçelen (Royal House of Shadows, #1)
Kara Gönülçelen (Royal House of Shadows, #1)

10

Karanlığın Efendileri ; serisi ile gönlüme taht kuran yazarı Harlequin de görmek büyük süpriz oldu ve büyük heyecan yarattı bende. Zaten En Karanlık Gece kitabından sonra bu kitapda harikalar yaratacağına şüphem yoktu ve sabırsızlıkla çıkmasını beklemeye başladım veee yanılmamışım :)... Harika hikayeyi soluksuz okudum Aksiyon, Adrenalin ve Tutkunun dibine vurmuş yazar ve sahiplik duygusunu, aşkı, fedakarlığı çok güzel işlemiş ♥ serinin devam kitaplarını da sabırsızlıkla bekliyorum eminim hepsi birbirinden harika olacak fakat yine de keşkeeee bütün kitapları Gena yazsaydı :(

Peri Masalım
Peri Masalım

7

Ve kapanış sözleri ile Peri Masalim da bitti... gerçekten de peri masali gibiydi ama sadece Erhan in oldugu bolumlerde, sagolsun dış kapının dış mandalı Didem kitabin %65 ni istila etmiş ;)) aslinda ben Peri Masalı'ndan çok komedi filmi izlemiş gibi hissettim kendimi ... kizlar ve yasemin de maşallah peygamber sabri varmış düşmanımın başına boyle arkadas dedirtiyor insana ama insani dumur eden halleride yok degil nadiren de olsa mantıklı davranabiliyor hasba kitabin bitmesine 2-3 sayfa kalirken telaşlandım sakın sakınnnnnn bu hikaye en heyecanli yerinde arkasi yarin dizileri gibi beni ortada birakmasin diye icimden dua etmeye basladim ..şunun şurası 2-3 sayfa kalmis firtina kopmak uzere bu cift sonra nasil bir araya gelecek derken sevgili Sinem Akça okadar zeki bir sekilde toplamış ki olayi bi oh cektim ve herkes gibi beni de birkez daha şok etti Didem ;)) kiz sen neymissin helal olsun valla ... Peri Masalı nin perisi Didem oldu bence. Gerçi son kisimdaki ayrilik ve barisma faslinin biraz daha uzun ve duygulu olmasi hoş olurdu bence ama yinede bir eksiklik duygusu yaratmadan güzel bir şekilde son buldu hikaye miz ♡ akıcı, eglenceli bol diyalog içeren ( boll diyaloglu kitaplari severim ) guzel bir hikaye idi Teşekkürler Sinem Akça yüreğine sağlık kalemine kuvvet :)

Büyük Dönüş
Büyük Dönüş

9

Oldukca güzel ve heyecanlı bir hikayeydi. Yer yer gerçekleri geciktirdiği için Emma nın saçını yolmak istesem de :) Damiano nun anlayışı ve sağ duyusu sayesinde içime su serpildi.

Ejderin Arzusu (Ejderha Serisi 2)
Ejderin Arzusu (Ejderha Serisi 2)

10

Serinin ikinci kitabı ve yine çok eğlenceli akıcı ve tutku doluydu :) Kibirli Brick, Sapık Gwenvael :) Atışmalarına şahit olmak çok eğlenceliydi ve Kibar, nazik Eibhear'a sempati duymamak elde değil :) Hasta oldum ona. Serinin 3 cü kitabını merakla bekliyorum.. Gwenveal çok sert kayaya çarptı :)

« geri