cetincihan, 48 adet değerlendirme yapmış.  (1/7)
« geri  
Gereği Düşünüldü!
Masumlar
Masumlar

9

Burhan Sönmezle tanıştığım kitap diyerek başlayayım. İnsanı farklı iklimlere götüren farklı tatlar aldıran bitmesini istemeyeceğiniz bir kitap desem çok fazla şey söylemiş olmam hatta az söylemiş olurum. Ayrıca bir avukattan da bu derece dili iyi sade hoş kullanan ve güzel de bağlayan bir eser beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. Deneyin derim, pişman olmazsınız.

Sessiz Kız (Rizzoli & Isles, #9)
Maldoror'un Şarkıları
Maldoror'un Şarkıları

10

Okunması gereken ender eserlerden biri...

Kardeşimin Hikayesi
Kardeşimin Hikayesi

7

Kardeşimin Hikayesi... Dili konusunda kimsenin okumakta ve anlamakta zorlanmayacağı bir kitap diyebilirim. Akıcılığı bir noktaya kadar sabit tutuyor, belki sonlara doğru yeter artık diyebilirsiniz o da belki. Gözünüzde canlandırdığınızda her şey daha güzel gözüküyor aslında. Ve kitapta altını çizeceğiniz bazı bölümler de var: "Aşk dünyadaki en tehlikeli, en öldürücü duygudur." gibi. Kitabı seven, edebiyatı seven biri için gayet hoş bir eser...

Küçük Prens
Tatlı Rüyalar
Tatlı Rüyalar

7

Puan olarak 7 ile 8 arasında kaldım. Elim 7ye gitti. İlginç bir konu ve konuyu ele alış tarzı da bir o kadar ilginç Alper Canıgüz'ün. Biraz Murat Menteş kokusu elbette alınabilir. Zaten Murat Menteş'in de tavsiye ettiği bir yazar. Kitaptan: "Belki seni affedebilirdim. Ama şu ana kadar on bir kişiyi vurdum ve tek sayılardan hiç hoşlanmam." "tımarhaneden çıkmak için doktorunu ruh hastası olmadığına ikna etmek zorundaki bir insanın hassasiyetiyle anlatın her şeyi."

« geri