ugur, 24 adet değerlendirme yapmış.  (2/4)
Empati
Işıklar Sönünce
Işıklar Sönünce

9

Doğa üstü güçlerin böyle harika bir şekilde işlenmesi harika bir tat bırakıyor insanda. Bazı hikayelerde tamamen ucu açık, üstün körü açıklamalar varken bazılarında tamamen saf gerçekliğin nasıl farklılaştırılığ "doğa üstü" adıyla insanların kandırılmasında kullanıldığını anlatıyor. Agatha Christie'yi biraz daha anlamanızı sağlayacak bu 7 öyküyü okumalısınız.

Çağlar Boyu Quidditch
Çağlar Boyu Quidditch

9

Büyüleyici Büyü sporunun oluşumu ve gelişiminin harika bir şekilde anlatıldığı bu kitap Harry Potter serisinin ayrılmaz bir parçası olmalıdır kitaplığınızda.

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?
Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

9

Harry Potter hayranlarının seri ile beraber barındırması gereken, okuması, incelemesi hayli keyifli olan bir mini kitaptır.

Psikopat (Kovac & Liska, #3)
Kadavra
Dersimiz Cinayet
Dersimiz Cinayet

8

Agatha Christie ve harika bir cinayet kitabı. Bunlar birbiriyle bütünleşmiş kavramlar gibi zaten. Ancak kimi doğal olarka şaşırtıcı olsa da bazı yerlerde basit bir şekilde tahmin edilebilir sonuçların bulunması heyecanı kaçırabiliyor. Belki de bu bünyenin Agatha Christie'ye bağışıklık kazanmasının bir sonucudur, bilemeyeceğim. Ancak Hercule Poirot serisinde bulunan bu kitap, diğerleri gibi (mümkünse sırasında) okunmalıdır.