rupert, 6 adet değerlendirme yapmış.  (1/1)
« geri  ileri »
İğrenç Adamlarla Kısa Görüşmeler
İğrenç Adamlarla Kısa Görüşmeler

7

Yahu şu kitabı takas veren kimse çıkmayacak mı :)

Sinestezya
Sinestezya

6

Hikayede adı geçen sayın ukala doktor Vorta ikidebir gerçek hayattan notlarla romanı katletmese muhakkak daha iyi bir etki bırakırdı.

Tıkanma
Tıkanma

7

Bu kitaba başlamadan önce yanınıza almanız gereken üç şey: sağlam bir mide, sınırları geniş bir anlayış, sıradan olmayan bir kişilik yapısı. Özetle; herkesin harcı değil. Dünya şartları karşısında az çok delirmemiş olanların okusa da mana veremeyeceği bir hikaye. Okuyucuyu açık bir şekilde zorlar ve rahatsız eder - ki amacı da budur zaten. Kitapçı koridorlarında dolaşırken vıcık vıcık aşk hikayelerinden, klişe romanlardan köşe bucak kaçanlara 'Tıkanma' tavsiye edilir.

Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk
Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk

7

Hatırı sayılır bir edebi ürün. Ortalarına gelene kadar anlamak için kafa yormak ve sürükleyici kısmına gelmek için sabretmek gereken bir kitap. Cümlelerin yoruculuğu yer yer kasıntı verse de alıştıktan sonra gerçek edebiyatın nasıl bir şey olduğunu ve 'anlatma sanatı' nın güzelliğini yeniden hatırlatıyor. Aşk üzerine derin düşünceler arayanlara güzel bir durak. Pek çok okuma listesinde olması çok doğal.

Aldatmak
Aldatmak

5

Kadın erkek ilişkilerinde henüz derinleşmemiş olanlar ve heyecanlı hikaye arayanlar için tavsiye edilebilir. Sade anlatım tarzı ile hızlı okunabilir bir hikaye. Derinlik ve fark arayanlar için herhangi bir aldatma hikayesinden daha fazlası değil.

Yüzyıllık Yalnızlık
« geri  ileri »