unnamed324, 67 adet değerlendirme yapmış.  (4/10)
Ölü Ozanlar Derneği
Ölü Ozanlar Derneği

10

Ölü ozanlar derneği tekrar kurulur ve serüven maceralarla, kötü sonla neticelenir.Bir günde okuduğum anlatımı akıcı bir kitap.Hayat neler getirecek bilinmez.Dünyalık olaylar sadece insanı oyalar ve sonu trajedi ile neticelenir...Lise yıllarına dönüp bir trajediye tanıklık etmek isteyenler için ideal bir kitap.

Erken Kaybedenler
Erken Kaybedenler

10

Kitabın yazım dili çok akıcı, hikayeler sürükleyici, sadece kitaba başladığımı ve bitirdiğimi hatırlıyorum ikisi arasında gecen süre de tamamen farklı bi dünyadaydım.. harikaya çok yakın bir mesefade duruyor kendisi.. okumayı planlıyorsanız okunacaklar listenizde ön sıralara çekmelisiniz biran önce.. kitaba dair tek pişmanlığım bir gece de bitirmem oldu, yavaş okusaydım ya da kitap daha uzun olsaydı.. Kitap erkek çocukların gözünden dünyaya 8 hikaye ile bakıyor.Bu hikayeler ki bazen yüzünüzde aptal bir gülümsemeye bazen de içinizde bir burukluk hissetmenize neden oluyor.Denizin Çağrısı ve Üst Kattaki Terörist hikayelerini ayrı beğendim.

Sultanı Öldürmek
Sultanı Öldürmek

10

Fetih anlatılmaya başlandığında cinayeti unutuyor insan o kadar güzel anlatmış sonra cinayeti hatırlatıyor bir bölüm katili arıyorsun ama bulmak pek mümkün olmuyor. Yine Ahmet Ümit harikası. Çok güzel bir kitap mutlaka okunmalı...

Doğu Ekspresinde Cinayet
NLP Aslında Beyin Sizsiniz
NLP Aslında Beyin Sizsiniz

10

Beyni kullanmanın yönlerini anlatan güzel bir kişisel gelişim kitabı takas verebilirim

İleri Hafıza Teknikleri
İleri Hafıza Teknikleri

9

Bir kaç sene önce okumuştum ve hafızamda gelişme olduğunu farkettim tekrar okuyacağım

Zafer Rüzgârları / Akdeniz Fatihi Turgut Reis