duru, 35 adet değerlendirme yapmış.  (1/5)
« geri  
Cemile
Cemile

9

Üniversite yıllarındayken Türk Dili hocamızın zoru ile okutulan, bunu protesto edip okumadığım kitabı seneler sonra (filmini izledikten sonra) okudum. Keşke daha önce okusaymışım dedim. DÜnyanın en güzel aşk hikayesi derler bu kitap için. Böyle bir kabul var mıdır, ya da en güzel aşk hikayesi nasıl olur bilemem ama aşkı çok güzel anlatan, saf pırıl pırıl akan bir kitap. Kütüphanemde yok. Edinip yeniden okumak isterim. Tavisye edilir.

Bağdat'ta Ölüm: Hallac-ı Mansur
Muz Sesleri
Muz Sesleri

9

Okuduğum ilk Ece Temelkuran kitabı. Ortadoğu meraklıları, tarihi, siyaseti ve o coğrafyayı harıka bir kurgu ile sunan bu romanı kesinlikle tavsiye ederim.

Masalların Şifresi - Kırmızı Başlıklı Kız'dan İlk Günah'a...
Masalların Şifresi - Kırmızı Başlıklı Kız'dan İlk Günah'a...

4

Masallar ve edebi dilde metaforlar, psikolojik semboller konusunda araştırma yapmak için okudum ancak hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. Hani vardır ya " bukadarını ben de yazardım" hissi, maalesef bunu yaşadım. ama konuya ilginiz varsa yine de okunabilir bir kitap.

Lâ: Sonsuzluk Hecesi
Lâ: Sonsuzluk Hecesi

9

En büyük oyuncağı "kelimeler" olan yazarın Yaratılış'ın öyküsünü kelimeler ve aslında isimler ile nasl şiirsel ama akıcı bir dille anlattığını göreceksiniz.

Kahraman Babasının Kızı
Kahraman Babasının Kızı

8

Özellikle babaları ile "özel" ilişkileri olan tüm "kız"lara tavsiye ederim. kitabı bulmakta zorlanabilirsiniz. 2.elde deneyin şansınızı.

Dünyanın Uğultusu
Dünyanın Uğultusu

7

Modern zamanların köylü soyundan kentli, okumuş , "iş güç" sahibi insanlarının tutundukları sistem kendilerine tekme atınca ne hale geldiklerini ve belki de nasıl özgürleştiklerini çok sade ve çok hayatımızın içinden bir dil ve kurgu ile anlatıyor kitap.

« geri