hulyami, 742 adet değerlendirme yapmış.  (2/106)
Koruyucu (Return of the Highlanders #1)
Koruyucu (Return of the Highlanders #1)

3

Yok içine giremedim kitabın ne yaptısam olmadı. Ne hayallerle aldım ancak büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Halbuki yazarın ilk iki kitabını alıp okumuş sevmiştim..

Üstteğmen Kara Fatma Düş Köpekleri
Zor Kadın
Zor Kadın

6

Çok güzel kurgulanmış bir romandı..Bazı yerlerde erkeğin maço tavırları ben illet etti.. Erkek karakter mahvetti kız yahu.. O yüzden puanı çok kırdım..Çok kızdım..

Hayal
Gülüm
Gülüm

10

Uzun zamandır bu kadar duygulanarak adeta yaşayarak okuduğum kitap olmadı. Uzun zamandır hayal ederdim kendi tarihimizdeki temalarla süslü bir aşk hikayesi nasıl olur diye. Bu roman adeta tarihimizdeki en önemli savunmanın,bir ulusun var olma savaşının hikayesini okurken muhteşem bir aşk hikayesi ile yaşayarak okuduğum bir roman oldu. http://hulyami.blogspot.com.tr/2015/04/gulum-bir-canakkale-roman-demet_24.html

İngiliz Gelin Annabel (Highlanders, #1)
İngiliz Gelin Annabel (Highlanders, #1)

7

Yeni bir yazara merhaba dedim Lynsay Sands.Güzel sayılabilecek bir İsloçya historicali idi..Kitap da gereksiz uzatmalar ayrıntılar yoktu.. Çeviri konusunda en azından beni rahatsız eden bir aksama yoktu ancak basımdan mı son okumadan mı kaynaklandığını bilemediğim imla hataları vardı..Yine de beni rahatsız etmediğini söyleyebilirim. Ancak konu ve işleyiş bakımından yazar fazla uzatmadan kitabı yazmış bitirmiş gibi geldi bana. Kadın kahraman erkek kahramandan daha atak ve cesaretli idi. Alfa erkeği olarak kurgulanan Ross MacKay''ı pasif buldum ne yazık ki.Keşke bu kadar basit bir erkek karakter olmasaydı. Adam da hiçbir problem sorun yoktu her yönden neredeyse mükemmel bir adam dı. Kadın kahramanın hiç gün yüzü görmemiş bir rahibe olmasına rağmen her şeye çok çabuk uyum sağladı. Neredeyse hiç zorlanmadı. . Güzel bir konusu olan çok heyecanı olmayan bir İskoç Historicali idi. Kitabın en sevdiğim yeri kapağı idi. Roman kahramanlarını temsil eden kapak çok güzel idi. Umarım bu diğer yayınevlerine de örnek olur. Historical ve İskoç tarihi aşk romanlarını seviyorsanız bunu da seveceksiniz..

Gönülçelen (Warenne Dynasty, #1)
Gönülçelen (Warenne Dynasty, #1)

9

Tam puan verebilmeyi çok isterdim ancak çok sert bir kurgusu vardı. Kadın karakter sonradan kendi isteği ile birlikte olsa da tecavüze uğraması beni erkek kahramandan soğutmaya yetti arttı. Üstüne üstlük kızkardeşi ile de birlikte olması bende ipleri koparttı. Yine de okumaktan büyük bir zevk aldığım kitap oldu. Yazar kitabı okurken okurunu hem çok mutlu edip mutsuz etmeyi aynı bu duyguları tatırabilen nadir yazarlardan. Bir puanı yukarıda açıkladığım nedenlerden dolayı ve alakasız kapağı yüzünden kırıyorum. http://hulyami.blogspot.com.tr/2015/04/gonulcelen-brenda-joyce.html