busra96, 233 adet değerlendirme yapmış.  (4/34)
Yaşamayı Öğrendiğim Gün
Tutkulu Notalar  (Sinners on Tour #1)
Paris'te Aşk (Anna and the French Kiss #1)
Kadınlığın 21 Hikayesi
Kadınlığın 21 Hikayesi

5

Maalesef hikaye seçimlerini beğenmedim. Oldukça yüzeysel işlenmiş konular vardı. Son perde ve kasabanın en güzel kızı iyi hikayelerdendi onun dışında sıkılarak okudum.

Kelebeğin Hayat Sırları
Kelebeğin Hayat Sırları

8

Nil Karaibrahimgilin kalemini çok sevdim. Aklına gelen her konuda fikirlerini dolandırmadan açık bir şekilde anlatıyor kitapta. Kişisel gelişim tarzında değil de daha çok insanın bakışını ve en önemlisi insana bakışını güncel konularla harmanlıyor. Şunu şunu yap değil, ben şunu yaptım şu oldu diyor. Bir kez daha hayran kaldım bu güzel hümanist kadına.

Mucize
Mucize

9

''Herkes hayatında bir kez olsun ayakta alkışlanmalı çünkü hepimiz dünyayı dize getirdik!'' Auggie müthiş bir çocuk. Komik ve her arkadaşın olması gerektiği gibi sadık ve güvenilir. Zaten onun hakkında bilinmesi gereken tek şey bu. Yüzü, hiç sevemediği kulakları ya da boyu değil.

Adı: Aylin
Adı: Aylin

10

Ayşe Kulin'in okuduğum ilk kitabı adı:aylin. Ve sanırım okuduğum ilk biyografi kitabı ayrıca. Yazarın dilinden bahsetmek gerekirse oldukça akıcı ve her şeyi dolandırmadan anlatıyor. Aylin ise muhteşem bir kadın. Kitabın başlarında çok salakça bulduğum kararlar vermiş olsada öldüğünde bile ne yaşadı be diyip üzülemeyeceğim kadar muhteşem. Keşke bu kadar insana sevgi verip etrafındakilere güzellik saçarken bir nebzede olsa içindeki boşluğu doldurabilseydi.